Najslađi security: Mačak radi kao osiguranje u bolnici

Bez obzira koliko vaš posao može biti dosadan ili stresan, uvijek je lijepo raditi u okruženju u kojem postoji taj jedan kolega koji sve nasmijava i radnu atmosferu čini puno boljom, prenosi Index.

I još ako je taj zaposlenik mačka, zar može bolje? U bolnici Epworth u Australiji radi mačak Elwood, a njegovu priču ispričala je Chantel Trollip za Bored Pandu.

Elwood se vrtio oko bolnice gotovo godinu dana. Jednog dana, dok je dolazila na posao, Chantel koja radi kao patolog u bolnici, primijetila je da Elwood nosi akreditaciju oko vrata. Kad je pogledala o čemu se radi, vidjela je da on sada radi kao član osiguranja bolnice.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

“Prvi put sam primijetila njegovu akreditaciju u lipnju. Tog dana sam zapravo bila tužna, ali kad sam vidjela tu akreditaciju, to mi je popravilo dan. Kad sam ga prvi put vidjela, mislila sam da je lutalica, a sada ima istu identifikacijsku iskaznicu kao i mi ostali koji radimo u bolnici”, kazala je Chantel.

Važno je napomenuti da se njegova svakodnevna rutina zapravo nije promijenila jer on i dalje radi dvije stvari: osigurava vrata i prati tko ulazi te odmara na suncu.

“Nikad nije pokušao ući u bolnicu. Mislim da je ionako premalen da bi aktivirao automatska vrata. Napravili smo mu posudu za hranu i vodu i on ovdje uživa”, zaključila je Chantel.