U Australiji emisiju Ellen DeGeneres uklonili, pa sad puštaju “Kućanice”

Show “Ellen”, slavne voditeljice Ellen DeGeneres (62), sklonjen je s rasporeda australijskog Channel 9 na kojem se do sada prikazivao, zbog optužbi da je sa njom bilo užasno raditi.

“Umjesto Ellen stavili smo “Kućanice” potvrdio je glasnogovornik ove medijske kuće.
Istaknuo je da to što su sklonili njen show s repertoara ne znači da više nikada neće prikazivati show popularne voditeljice.

Podsjetimo, zbog raznih optužbi da je DeGeneres maltretirala zaposlenike, ali i da su to činili njeni bliski saradnici, a onda je sve znala i šutjela, producentska kuća WarnerMedia istražuje cijeli slučaj, prenosi CS.

Voditeljica je poznata po tome što ugošćuje brojne poznate osobe koje joj se, čini se, rado odazovu svaki put u njenu emisiju. Biti u njenom showu je svojevrsna čast s obzirom da je gotovo dva desetljeća na sceni.
DeGeneres je i velika je humanitarka i finansijski je pomogla bezbroj puta porodicama diljem svijeta.

Uvijek je emisiju odjavljivala govoreći ljudima da budu dobri jedni prema drugima. Upravo zato mnogi su se iznenadili kada su čuli kako se u njenom okruženju događaju rasistički ispadi i maltretiranja zaposlenika.
Nedavno su je novinari “ulovili” kako izlazi iz restorana, pa su je pitali kako će izdržati i šta misli poduzeti s obzirom na sve optužbe.

DeGeneres je kratko odgovorila: “Pričat ću sa svojim gledateljima, fanovima.”
Pravu lavinu pokrenuo je komičar Kevin T. Porter, koji je prije nekoliko mjeseci pozvao sve one koji su imali loša iskustva s Ellen DeGeneres. On je prvi priznao da je s njom bilo teško raditi.

“Trenutno nam svima treba malo dobrote. Znate kako to uvijek govori Ellen kad odjavljuje emisiju. No, ona je očito jedna od najgorih ljudi na svijetu.” napisao je još i martu Kevin T. Porter.