Video: Krava Jenna svako jutro čeka na prozoru zagrljaj od svog gazde

Jenna je rođena kao neplodna i trebala je biti zaklana za meso, no kći mljekara poželjela ju je spasiti i tako je završila na farmi na kojoj ju je Ryan othranio na flašicu, a sada su najbolji prijatelji.

Ova ljupka krava svako jutro se nestrpljivo došeta do prozora kuće na svojoj farmi kako bi dobila zagrljaj od svog farmera.

Jenna, krava koja je trebala davati mlijeko, trebala je biti prodana za meso, jer se rodila neplodna i ne može proizvesti mlijeko. No, kad je imala samo tri dana, Ryan Phillips (42) i Mallory Sherman (34) primili su je na svoju farmu.

Phillips ju je hranio i brinuo se o njoj i tako se među njima rodila snažna veza, tako da je Jenna postala vrlo nestrpljiva da ga ujutro pozdravi.

Svako jutro nagne se na njihov kuhinjski prozor i glasno muče da mu poželi dobro jutro.

“Jenna se prema meni odnosi kao prema svojoj najboljoj prijateljici. Doživjela me kao da sam joj mama kad je bila mala, dok sam ju hranio na flašicu. Znala me udariti u trbuh u očekivanju da izađe više mlijeka.”

“Provodio sam svaku noć razgovarajući s njom i ležeći u njenoj blizini u staji, brinući se da je zdrava i sretna. Tako sada imamo snažnu vezu zbog koje svako jutro traži zagrljaj”, pojašnjava Ryan. Osim toga, i tokom dana voli provoditi vrijeme s njim, uz pokoji lagani zagrljaj i češkanje.

“Mi smo uistinu najbolji prijatelji i ona je definitivno jednako član naše obitelji”, kaže farmer.

Jenna, koja je dobila nadimak ‘Tele koje je preživjelo’, rodila se kao neplodna ženka i mljekar je planirao zaklati je i prodati za meso, no njegova kći htjela ju je spasiti i tako je pronašla ovo utočište. Ovdje Jenna dijeli dom s drugim spašenim životinjama, među kojima ima krava, svinja, purana, kokoši i pasa, prenosi Fox News.