Video: Svekrva u sred vjenčanja napravila scenu i vikala kako njen sin nema mana

Snimka s vjenčanja izazvala je brojne reakcije na internetu nakon što se pojavila na TikToku.

Sarah Ragsdale iz San Josea u Kaliforniji na TikToku objavila je nevjerojatan trenutak s udaje svoje sestre Anne za supruga Johna, tijekom kojeg je mladoženjina mama prekinula ceremoniju vičući kako njezin sin nema mana, prenosi index.hr

“Vjenčanje moje sestre od prije nekoliko godina. Svekrva ju je uvijek mrzila. Ona je jedna od onih svekrva koje smatraju da joj moja sestra želi uzeti sina”, napisala je uz snimku. Sarah je otkrila i kako je svekrva nakon incidenta nastavila sjediti do kraja ceremonije. Zatim je izašla i čekala da par završi fotografiranje, samo da bi ponovo počela sa neumjesnim komentarima.

Na snimci vidi se mladenka Anna Larrabee (29) kako čita zavjete koje je napisala suprugu Johnu Larrabeeju, no čim je završila javila se njegova mama i počela agresivno vikati. Johnova majka Judy može se čuti kako kritikuje zavjete, tvrdeći da njezin sin nema mana.


“Nećeš reći da moj sin ima mana”, govori Judy, a čuje se i Anna koja joj poručuje da može otići. “Nećeš uništiti moje vjenčanje”, govori joj. “Ne, tu haljinu koju nosiš, mi smo je platili”, nastavlja Judy. “Nećeš govoriti da moj sin ima mana”.

“Svi imaju mana i zato ga volim. Možeš otići, Judy. Možeš napustiti moje vjenčanje”, odgovora joj ona.

“Ti imaš mana upravo sad, ne znaš se ponašati kao odrasla osoba”, govori mladoženja mami u jednom trenu.

Gledatelji snimke koja je postala viralna nisu mogli vjerovati šta je majka napravila.

Srećom, ispad na vjenčanju nije Anni pokvario njen dan. Njena sestra kasnije je objavila fotografiju na kojoj su svi zajedno pozirali.

Usprkos napetosti između Anne i svekrve Judy, ona i John u sretnom su braku, a prije osam mjeseci dobili su i sinčića.