Dnevni horoskop: Blizancima danas odgovora samoća, Škorpije raspoložene za svađe u vezi

OVAN

Bit ćete potpuno usredotočeni na one neopipljive signale i telepatske kontakte. Radit će pogledi. To što neki ne shvataju da ne rade dobro ne treba vas uznemiravati. Ne opterećujte se njima. Slobodno se opustite.

BIK

Nakon dobre zabave usljedit će prizemljenje u kom ćete vidjeti da su stvari daleko banalnije nego što ste mislili. Oni koji se bave nekom vrstom istraživanja danas će dokučiti bit rješenja ili ono što traže. Bit će to posebne spoznaje. Ne živcirajte se.

BLIZANCI

Gdje god se zatekli, vi ćete tražiti društvo jer vam samoća trenutačno ne odgovara. Jednostavno ćete sami prilaziti drugima. Jače ćete se povezati s kolegama s posla. Naći ćete s njima zajednički jezik oko temeljnih pitanja.  Budite otvoreni za sve opcije.

RAK

Neko od vas dvoje pokušat će pod svaku cijenu nametnuti svoje mišljenje. Vjerojatnije je da ćete to biti vi. Ne zanosite se velikim djelima, ali ste sve svjesniji da radite ozbiljnije nego mnogi drugi. Takvi su i rezultati. Imaju težinu. Strpite se.

LAV

Nije dobro špijunirati u ljubavi, pa nemojte to činiti. Ako vam nešto nije jasno, pitajte i budite spremni na svaki mogući odgovor. Kreativci će danas imati iznimnu inspiraciju iz svoje podsvijesti, dok će ostali imati potrebu za obnavljanjem svega na poslu. Treba vam svježeg zraka.

DJEVICA

Teško da ćete danas naći zajednički jezik s voljenom osobom. Najbolje će proći oni koji šute. Pozivat ćete se na svoje zasluge u radu. Imate pravo na to, ali ne zaboravite i na svoje propuste. Naspavajte se.

VAGA

Bit ćete spremni na dobru zabavu, ali i na izolaciju u paru u društvu osobe do koje vam je stalo. Kombinirat ćete. Ovaj put vaš stil rada podrazumijeva i publiku, a kad je ona bez povratne informacije, vi gubite motivaciju. Terapije daju rezultate.

ŠKORPIJA

Bit ćete raspoloženi za zavađanje uz svjetlost svijeća. Mnogi će pripremiti ili izaći na prekrasnu večeru. Izgledno je zanimljivo poslovno putovanje na kojem bi mogla zaživjeti jedna sasvim nova ideja. Budite ono što jeste.

STRIJELAC

Svaki vaš potez bit će pažljivo promatran, saslušan, primijećen. Zato pazite kako se ponašate, druga strana je ozbiljna. Uglavnom ćete se baviti poslovnim idejama i razmišljanjma bez konkretnih poduzimanja. Poboljšanje.

JARAC

Dan je dobar za zajedničke priče i uživanja. Posebno drage teme bit će vam one povezane s egzotikom. Oni koji rade sa strankama funkcionirat će odlično. Oni koji ne rade, nazivat će mnoge prijatelje. Osjećate se dobro.

VODOLIJA

Mnogi će nastojati razveseliti voljenu osobu nekom finom večerom ili izlaskom na zanimljivo mjesto. Uspjet će. Samo mali korak dijeli vas od zavidnih postignuća. Iako toga moža niste svjesni, upravo je tako. Jasno vam je da neke stvari više ne mogu tako.

RIBE

Današnji dan mogao bi vas odvesti u angažaman oko jedne osobe iz vaše obitelji. Morat ćete se njom pozabaviti. Tražit ćete prostor za svoje ideje. Neki će se oslanjati na svoje stručno znanje kojim će si otvarati puteve. Mogući su manji problemi s vidom.

Izvor: ehoroskop.net