Dnevni horoskop: Budite skoncentrisani i informisani

Dosta ćete novca, ukoliko se ne kontrolirate i držite svog budžeta, potrošiti na dom, obitelj i zabavu. Pokušajte ono materijalno zamijeniti uslugama ili gestama koje će jednako dobro pokazati koliko vam nešto ili neko znači. Kada je u pitanju karijera, fokusirajte se na bolje plaćenu poziciju. 

OVAN (21.03. – 19.04.)
Dosta ćete novca, ukoliko se ne kontrolirate i držite svog budžeta, potrošiti na dom, obitelj i zabavu. Pokušajte ono materijalno zamijeniti uslugama ili gestama koje će jednako dobro pokazati koliko vam nešto ili netko znači. Kada je u pitanju karijera, fokusirajte se na bolje plaćenu poziciju. Budite koncentrirani i informirani.

BIK (20.04. – 20.05.)
Emocije bi vas danas mogle dovesti do dosta nezgodne situacije. Što god napravili, nećete moći pronaći rješenje problema stoga se radije udaljite i pustite da se stvari iskristaliziraju. Ako morate sudjelovati u nečem što podrazumijeva debatu ili suprotstavljanje, prvo razjasnite činjenice. Nemojte reagirati na glasine.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ništa neće biti onakvo kakvim će se činiti stoga, prije nego što progovorite ili odlučite napraviti prvi potez, uzmite još malo vremena i razmislite još jednom o odabranoj strategiji. Fokusirajte se na dom, obitelj i sve ono što možete napraviti da bi stvari bile bolje i svakodnevica jednostavnija. Priznajte svoje stare pogreške.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako ste u prethodnih nekoliko tjedana napravili sve što je bilo potrebno i niste odstupali od pravila, budite sigurni da će sve biti u redu. Ako vas netko proziva ili namjerno daje sve od sebe da vas prikaže u lošem svjetlu, najbolje je pustiti da djela pokažu tko ste i što sve možete. Nemojte dozvoliti da vas drugi ograniče.

LAV (22.07. – 22.08.)
Neće se svima svidjeti ono što želite raditi i vjerojatno netko vrlo blizak neće odobriti ideju koju imate ali prihvatite to kao takvo i nastavite dalje po svom. Kada je u pitanju posao, udaljite se samo ako se netko jako uznemiri ili postane agresivan. Distancirajte se od ljudi koji vam pokušavaju kontrolirati život, djelujte sami.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Velike su šanse za to da ćete se slučajno naći u društvu osoba koje su jednako komunikativne i sposobne kao vi. Ako steknete dobar prvi dojam i imate osjećaj da nekoga znate godinama, slobodno se otvorite i podijelite svoje ideje jer ćete zajedno doći do zanimljivih projekata. Ostavite dovoljno vremena za romantiku i ljubav.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte oklijevati kada su u pitanju kraća putovanja, posebno ona koja vam dozvoljavaju da se pobrinete za stvari koje ste mislili delegirati drugima. Najbolje ćete proći ako držite situaciju pod kontrolom i posvetite se detaljima. Nemojte se upuštati u tuđe poslovne i privatne dileme jer bi na kraju mogli biti glavni krivac.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Promjene koje uvedete u svoje okruženje sigurno će vam koristiti više nego što mislite stoga nemojte olako prepuštati drugima organizaciju obaveza ili renovaciju poslovnog prostora. Gledajte stvari prilagoditi sebi te imajte na umu da ćete najbolje raditi u kreativnom okruženju. Netko od kolega neće biti u potpunosti iskren.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Putujte samo ako je povezano uz znanje ili putovanje. Nemojte gubiti vrijeme na potragu za novim avanturama jer će vam ionako, kada bude pravo vrijeme, doći same. Ukoliko na poslu dobijete priliku koja se tiče stjecanja novih vještina, prihvatite je bez puno prigovaranja. Osoba koju još ne znate zainteresirat će vas za investiciju.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ako niste sigurni u to kako pristupiti problemu koji izmiče kontroli, nemojte tražiti odgovore među nepoznatim ljudima i onima koje ste tek nedavno upoznali nego se obratite nekom iz kruga prijatelja i to po mogućnosti osobi koja ništa ne zna o toj temi. Možete dobiti ono što želite bez da se odričete previše toga, pregovarajte.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Bit ćete iznimno elokventni pa tako nepoznate ljude uvjeriti u stvari u koje ni sami niste sigurni ili u to da imate znanja odnosno vještine koje zapravo nemate. Budite oprezni jer će oni koji vas poznaju odmah dovesti u pitanje sve što radite. Zajednički će poslovi ići neometano dalje, posebno ako ste iskreni u vezi troškova.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas se gotovo ništa neće poklapati stoga je bitno da se držite osoba koje su vas podržale u prošlosti i uvijek vam otkrile pravo stanje stvari. Nemojte se previše oslanjati na intuiciju jer bi mogli pogrešno procijeniti investiciju koja se ne isplati. Dan je povoljan za kućanske obaveze i rješavanje nesuglasica unutar obitelji.