Dnevni horoskop: Da bi ostvarili današnje ciljeve, morat ćete potražiti balans i oduprijeti se porocima

OVAN (21.03. – 19.04.)

Nemojte dozvoliti da vas uplaše različite vijesti ili kritike. Duboko udahnite a onda smireno nastavite ostvarivati svoje ciljeve. Dan je idealan za promociju, prezentacije i uvjeravanje drugih ljudi da detaljnije razmisle o nečem što vam je bitno. Nećete ništa napraviti pogrešno ako u ljubavi odlučite malo riskirati.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nema sumnje da ćete danas imati pregršt energije i biti iznimno motivirani ali to ne znači da trebate odjednom prihvaćati tuđe obaveze ili se baviti dilemama koje zapravo nisu vaša briga. Lijepo je pomoći drugima ali danas za to nećete dobiti zasluge niti usluge. Kada je u pitanju privatni život, razmislite o tome što želite od obitelji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Izgledna je nenadana promjena povezana uz financijsku situaciju. Mnogi će od vas danas probuditi interes osobe koja ima resurse i može donijeti odluke stoga se nemojte bojati iznijeti ideje koje su drugačije. U privatnom životu nemojte gubiti vrijeme, ako ste uporni i ne odustajete sigurno će na kraju biti po vašem.

RAK (21.06. – 21.07.)

Velike su šanse za to da će se netko danas poigravati vašim emocijama. Bez obzira na aktivnosti koje planirate, dva puta razmislite prije nego što donesete odluku ili nekome date odobrenje. Naime, osoba koja će biti slatkorječiva i nuditi puno, vjerojatno će samo pokušati uzeti vam novac. Više vjerujte u svoje sposobnosti.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte misliti da nemate posla. Posvetite se rješavanju zaostataka i obratite pozornost na to da vam nešto nije promaknulo. Ukoliko se ne pobrinete za obaveze, mogli bi na druge ostaviti loš dojam i tako razočarati osobu koju ste u prošlosti impresionirali. Ako želite nešto što prije, nemojte čekati na druge nego to pokrenite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju planovi za budućnost, nemojte popuštati. Budite uporni i odlučni jer ćete jedino tako ubrzo vidjeti konkretne rezultate svog rada ali i osjetiti željene promjene. Mlađe će vam osobe danas pomoći pronaći novu inspiraciju. Ukoliko vas u ljubavi iznenadi reakcija druge strane, budite opušteni i slušajte intuiciju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte misliti da će vam danas sve ići od ruke i da će se stvari odvijati kako ste isplanirali. Nije vrijeme za odmor, radije se pripremite na to da ćete morati istovremeno obavljati više različitih stvari i često biti prekidani. Možda do kraja dana i nećete dovršiti sve što mislite ali ćete barem imati situaciju pod kontrolom.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete imati dovoljno motivacije i energije za pokretanje novih poslova odnosno projekata te za komunikaciju sa osobama različitih karaktera. Nemojte samo pričati, ohrabrite se i inicirajte stvari koje smatrate bitnima. Posjetite što više različitih mjesta i osoba da bi na kraju ostvarili veću korist nego što mislite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako želite ostvariti napredak, posebno onaj u poslovnom smislu, morat ćete obratiti više pozornosti na druge ljude. Putovanje će možda i biti privlačno ali bi bilo mudrije odgoditi ga i okrenuti se istraživanjima ili stjecanju novih znanja. Prije nego što odlučite riskirati nešto bitno ili iznijeti nove ideje, provjerite detalje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Netko će biti sklon pogrešno interpretirati vaše riječi a upravo bi vas to danas moglo izbaciti iz takta. Ukoliko ste krivi za negativne poslovne rezultate ili ste zanemarili dobar dio obaveza, povucite se prije nego što vas to financijski ošteti. Budite iskreni prema sebi i članovima obitelji jer ćete jedino tako popraviti sve što je loše.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas će vam biti dosta teško razumjeti što se dešava u privatnom životu ali ćete zato biti vrlo pronicljivi po pitanju posla i novca. Fokusirajte se na ono što vam ide dobro i pokušajte izvući maksimum iz svake situacije. U ljubavi su moguće neistine ali isto tako sumnje da ne govorite istinu. Budite otvoreni i jasno recite ciljeve.

RIBE (20.02.-20.03.)

Pred vama je usoješan dan u kojem možete zaraditi novac, sklopiti nova poznanstva, pokrenuti zajednički posao sa nekim od prijatelja ili pronaći sreću u ljubavi. Nemojte se bojati iznijeti svoje ideje i preuzeti poneki rizik. Ukoliko vam nedostaje inspiracije, potražite je na kavi sa prijateljima. Promjene uvedite što prije, piše Tarot-horoskop.