Dnevni horoskop: Danas popuštaju pritisci u ljubavnim i porodičnim odnosima, Lavovi bježe u svijet mašte

OVAN

Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci. U umjetničkim i estetskim bavljenjima moglo bi doći do pretjerivanja. Tašitna će biti prevelika i štetna. Razjasnite ono što se može razjasniti.

BIK

Bit ćete potpuno u svom svijetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, a nekima manje dobro. Dobit ćete priliku pokazati preciznost. To je ono što vam upravo treba, pa ćete svojski prihvatiti izazov. Vježbajte koncentraciju.

BLIZANCI

Voljena osoba zauzet će prijateljski stav i utješiti vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života. Odlično ćete manevrirati u svakoj vrsti poslovne korespondencije. Na suptilan način postići ćete svoj cilj. Oslobodite se potrebe za dominacijom.

RAK

Vaše samopouzdanje bit će na kratkotrajnoj kušnji, ali ljubavlju i vjerom u partnera sve ćete brzo prevladati. Uz pomoć svojih ideja i širih pogleda uspjet ćete nadvladati razlike u mišljenjima sa šefovima. Spustite se na zemlju.

LAV

Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Osim stabilnog uhodanog posla, sve više dolazite do prilika da razvijete nešto novo i kreativno. Gimnasticirajte.

DJEVICA

Danas ćete vjerojatno osjetiti malu porodičnu petljavinu koja će vam uzeti živaca i vremena. Trebat će stvari postaviti jasnije. Kontakti i komunikacije sa stranim saradnicima jačaju. Danas pregovarate oko nekih detalja. Ne žalite zbog sitnica.

VAGA

Društenost i otvorenost bit će vaše glavne kvalitete danas. Oni koji su još sami uspijevat će brzo ostvariti kontakte. Na radnom mjestu danas bi moglo doći do iskazivanja emocija i talenata koje niste očekivali. Bit će zanimljivo kao na filmu. Igrajte otvoreno.

ŠKORPIJA

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer osjećate da sad nećete dobiti ono što želite. Bit ćete sposobni reagirati i brzo i taktično. Uspijevat ćete podmetnuti leđa i čitati između redova tamo gdje nitko ne može. Potrebno vam je opuštanje.

STRIJELAC

Pred vama je dan u kom ćete znati odlično povezati svoje unutrašnje potrebe s ljudima oko sebe. Ne radite inventuru i ne zbrajajte rezultate prethodnog razdoblja jer nećete imati realnu procjenu. Samo radite dalje. Koristite argumente.

JARAC

Na pametan način uspjet ćete spojiti ugodno s korisnim. Drugoj strani svidjet će se vaš smisao za detalje. U fazi ste kad vaše umjetničke ideje dolaze takvom brzinom i količinom da ih teško zaustavljate. Nešto će trebati zapisati za ubuduće. Stresovi na koje ste već navikli.

VODOLIJA

Danas će vas vaši prijatelji poticati i nadahnjivati za ljubav. Mnogi će povezati partnera i društvo. Osjećate da se nešto priprema i iznutra postajete nervozni. Držite se provjerenih obrazaca. Ovo je dan vaše svestranosti.

RIBE

Vaš partner danas neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Danas je bolje da ne prezentirate svoje kreativne ideje, jer bi moglo doći do neravnoteže i nesporazuma. Budite otvoreni za sve.

Izvor: ehoroskop.net