Dnevni horoskop: Izbjegavajte dalje poznanike i situacije u koje niste sigurni

Bavite se rutinskim poslovima, a prema dragim osobama pristupite otvoreno i sa ljubavlju.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Dan je idealan za preuzimanje rizika ali onih umjerenih te za isprobavanje novih odnosno uzbudljivih stvari. Pokušajte se okrenuti sportu i fizičkom izgledu, posebno ako radite uredske poslove i previše sjedite. Osim što ćete se puno bolje osjećati i imati više energije, ujedno ćete poboljšati svoj izgled i upoznati nove osobe.

BIK (20.04. – 20.05.)

Najveći će vam neprijatelj danas biti dosada i zabušavanje na poslu. Pokušajte se što prije pobrinuti za odgovornosti koje imate inače ćete se naći u nezgodnoj situaciji zbog koje ćete na kraju morati raditi prekovremeno. Držite se podalje onih osoba koje vam stalno izazivaju osjećaj krivnje ili vas podcjenjuju.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Promotrite oko sebe da bi shvatili što točno treba napraviti a onda obavite svoj dio posla. Nemojte se previše oslanjati na druge ali isto tako nemojte obavljati tuđi posao jer bi vas na kraju netko zbog toga mogao kritizirati. Impresionirat ćete osobu koja će vas kasnije nagraditi, slobodno radite stvari na skroz novi način.

RAK (21.06. – 21.07.)

Izađite van, udaljite se od svakodnevice i dajte priliku ljudima koji žive drugačijim stilom ili su karakterno potpuno od vas drugačiji. Putovanja će vam dati novi pogled na stvari pa ćete tako puno lakše pronaći inspiraciju za projekt koji vas zanima. U ljubavi je vrijeme da se dokažete a to možete samo iskrenom gestom.

LAV (22.07. – 22.08.)

Najveći izazov sa kojim se možete suočiti, zapravo ćete kreirati sami sebi ako ne budete dovoljno oprezni. Riješite se svega onoga što vam više ne funkcionira ili nije bitno jer ćete jedino tako imati dovoljno vremena za ono što je ključno. Nemojte trošiti previše novca, raditi više nego što se od vas traži niti uživati u porocima.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas bi trebali biti malo više tajnoviti, osobito ako planirate u svoj život unijeti promjene na privatnom polju. Bilo kakve odluke koje su povezane uz životni stil sigurno će vam dugoročno koristiti a već vam danas dati više snage za realizaciju većih planova. Vjerujte u sebe da bi na kraju u svoj život privukli ljude koji vrijede truda.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte drugima otkrivati svoje namjere niti govoriti o idejama koje vas zabavljaju i čine vam se zanimljivima. Jedna od osoba koje viđate svaki dan sigurno nije prema vama iskrena. Ako ste nezadovoljni u ljubavi i nemate više snage, što prije donesite odluku o prekidu da bi konačno stvari krenule u boljem smjeru.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako niste donijeli odluke o kojima razmišljate već neko vrijeme ili niste isplanirali današnje aktivnosti, već bi se prijepodne mogli osjećati poraženo. Unatoč svemu, nemojte odustajati niti dozvoliti da netko drugi donosi odluke umjesto vas ili u vaše ime govori što možete a što ne možete napraviti. Počnite se boriti za sebe.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iako ćete većinu dana razmišljati o novcu, ako nećete biti dovoljno pažljivi mogli bi ga izgubiti bez da primijetite da ste pogriješili. Općenito, nemojte dirati novac koji je zarađen kroz slučajne prilike ili vam je došao neočekivano. U ljubavi nemojte vršiti pritisak na drugu stranu jer bi mogli izgubiti pravu povezanost.

JARAC (22.12.-20.01.)

Bit ćete dosta rastrgani što se tiče obaveza i posla pa ne čudi to što ćete nekoliko puta mijenjati svoje stavove odnosno izazvati frustracije kod nekoga od bliskih kolega. Budite oprezni kada je u pitanju granica između poslovnog i privatnog života jer bi se netko mogao jako razljutiti. Danas morate odabrati što vam je bitnije.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Svaki današnji potez koji je povezan uz novac odnosno prilika koju prihvatite a može vam donijeti dodatnu zaradu, drastično će vam i u pozitivnom smislu promijeniti život. Bez obzira na životno polje, ako želite da se stvari preokrenu, morat ćete preuzeti inicijativu. Osoba koju volite pokazat će vam koliko cijeni stabilnost.

RIBE (20.02.-20.03.)

Isplanirajte dan tako da vam ostane dovoljno vremena za aktivnosti koje su kreativne i neobične. Ako se nadate novcu, fokusirajte se na naplatu starih dugovanja i rješavanje pitanja nasljedstva odnosno zajedničke imovine. U ljubavi ostavite dovoljno vremena za osobu koju želite, izgledni su strastveni trenuci prepuni romantike.

Izvor: Tarot-horoskop.