Dnevni horoskop: Ljubavne dvojbe i problemi danas se rješavaju, povoljan poslovan dan

OVAN

Veselit ćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planirat ćete rutu i detalje. Doći će do male inventure ili ćete imati nešto vremena i tišine da u miru sagledate kako stojite. Zanemarite brige.

BIK

Nemojte žuriti s udvaranjima. Neka stvari teku postepeno, jer će tako biti čvršće i stabilnije. Proširit ćete poslovne kontakte i to će vas ohrabriti da idete dalje. Umor još uvijek neće nestati. Idite tamo gdje vam je dobro.

BLIZANCI

Imat ćete snažan osjećaj sigurnosti i povjerenja u voljenu osobu. Činit će vam se da ovaj put sve može potrajati. Učinit ćete ono što morate, jer se od vas očekuje da igrate po pravilima igre. To ne znači da gubite nešto svoje. Raste vaš apetit.

RAK

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve ljubavne sumnje ili dvojbe. Povjeravate se. Nikome ništa ne zamjerate, ali s lakoćom detektirate zavidnike. Znate ih, ali ne obraćate pažnju na njih. Pobjeđujete nemir u sebi.

LAV

Vaša plus ljubavna faza nastavlja se i danas. Oni koji su još sami neka izađu vani bez obzira što je radni dan. Oni koji rade u laboratorijima ili institucijama zatvorenog tipa danas dobivaju određene privilegije. Pametni ste.

DJEVICA

Danas možete lako objasniti voljenoj osobi gdje škripi ili što vas muči. Tako ćete vratiti povjerenje u vezu. Bez obzira što se ne slažete u potpunosti s nekim od poslovnih partnera, pred vama je pozitivan i stabilan poslovni dan. Budite svoji.

VAGA

Vaša intuicija danas će vas ispravno voditi i govoriti vam da li krenuti ili stati. Oslonite se na nju. Bavit ćete se tajnama ili onim područjem rada koje nije opipljivo. Neki se zanimaju za alternativu. Nemojte se stalno provlačiti.

ŠKORPIJA

Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, današnji dan donijet će vam nova poboljšanja i romantiku. Uspjet ćete se nametnuti na diskretan način. Vaše ideje bit će ozbiljno uzete u razmatranje. Imate snage za dvoje.

STRIJELAC

Vaš ljubavni život i danas se razvija dobro uz uvjet da ne govorite pod svaku cijenu. Prihvatit ćete svaki posao i biti zahvalni što je tako. Postajete svjesni da ste sretnik kojem se nešto nudi. Ne pretjerujte sa slatkim.

JARAC

U ljubavnim pitanjima danas ćete se oslanjati na svoje ideale. Tražit ćete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Neki će poći na malo poslovno putovanje gdje će naići na dobru priliku za proširenje djelatnosti kojom se bave. Zdravi ste i imate snage.

VODOLIJA

Osjećaji će vas obuzimati poput plime. Bit ćete skloni predati se ljubavi bez ikakve rezerve. Bit će vam uzvraćeno. Dobri poslovni odnosi bit će potkrijepljeni i jednom ponudom u obliku ugovora ili dogovora. Razgibajte zglobove.

RIBE

Zanimljivi susreti, ugodni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživjeti danas. Danas ćete imati sreće sa kolegama. Oni će vam biti skloni progledati kroz prste, pa ćete raditi lakše. Duboko dišite.

Izvor: ehoroskop.net