Dnevni horoskop: Nemojte previše olako prihvatati ideje drugih jer bi mogli bespotrebno izgubiti novac ili energiju

Najbitnije je da mudro raspolažete svojim vremenom, ostanete čvrsto nogama na zemlji i gledate sebe.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas slobodno započnite sve što je novo ili prezentirajte ono na čemu radite dulje vremena ali niste bili sigurni u reakcije nadređenih. Od ruke će vam ići sve povezano uz komunikaciju, javne nastupe i uvjeravanje. Ostavite dovoljno vremena za susret sa osobom do koje vam je stalo, tako ćete sagraditi snažniji odnos.

BIK (20.04. – 20.05.)
Ako netko traži od vas da radite stvari na drugačiji način, zapitajte se tko je ta osoba i kakve su joj namjere. Nemojte se općenito previše oslanjati na druge jer će rijetko tko gledati vašu dobrobit. Netko će od rodbine odigrati bitnu ulogu u obiteljskoj diskusiji. Romantični će susreti biti vrijedni svakog truda i uloženog vremena.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Dobro se organizirajte i pokušajte uzeti stvari u svoje ruke. Dan je idealan za realizaciju starih ali i novih planova te za općenito rješavanje težih zadataka. Osoba za koju ste smatrali da je stabilna i da na nju možete računati, vjerojatno će vas razočarati. Pokušajte uvijek imati rezervnu varijantu i imajte na umu svoje ciljeve.

RAK (21.06. – 21.07.)
Oko vas će biti više prilika nego što ste svjesni. Nemojte se bojati preuzeti na sebe nove rizike a kada su u pitanju promjene, implementirajte sve one koje vam mogu pomoći zaraditi više novca ili osigurati sebi bolju budućnost. Dan je idealan za odluke povezane uz ljubavno polje, odvažite se i recite koja su vam očekivanja.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bit ćete u iskušenju što se tiče novca pa se prvenstveno pokušajte kontrolirati kako ne bi potrošili novac na stvari koje vam mogu koristiti samo kratkoročno. Ostanite unutar zadatnog budžeta da bi na kraju dana bili mirni i zadovoljni. Kada je u pitanju posao, budite mudri i odmah postavite pravila ali ne govorite planove.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Pokušajte što više toga napraviti za druge ali bez da se pritom udaljavate od bitnih osoba i zanemarujete svoje poslovne obaveze. Dan je idealan za bavljenje onim aktivnostima u koje doista vjerujete. Moguć je iznenadan susret sa osobom iz prošlosti a upravo će vam to konačno otvoriti oči. Nemojte se bojati kraćih putovanja

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte se previše truditi oko stvari na koje ne možete utjecati niti vršiti pritisak na poznanike da bi situaciju preokrenuli u svoju korist. Ako nastupite previše agresivno, izgledne su ozbiljnije svađe koje neće nikome koristiti stoga radije nastupite diplomatski i udijelite poneki kompliment. Neće svi dijeliti sa vama viziju.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas možete očekivati pregršt novih vijesti i situacija u kojima ćete se teško snalaziti. Ostanite smireni i što prije postavite nove standarde kako bi izbjegli probleme i u konačnici sami kontrolirali ishod. Riješite se onih stvari koje vam više ne koriste. Ako imate nove ideje, danas ih progurajte i predstavite se osobama od moći.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nenadane će vas promjene dovesti do odluke koja bi vam mogla promijeniti poslovnu budućnost. Nemojte nagliti ali budite spremni poslušati intuiciju i što prije odrediti daljnje korake. Dva puta razmislite u situacijama u kojima se nemate na koga osloniti jer bi se moglo dogoditi da niste uzeli u obzir nešto bitno.

JARAC (22.12.-20.01.)
Izgledni su poslovno partnerski odnosi koji će biti jednostrani i neće vam ići u korist. Dobro razmislite prije nego date svoju riječ a svoje emocije nemojte otkrivati drugima jer bi se mogli osjećati izigrano. Kada su u pitanju susreti sa prijateljima ili voljenom osobom, prije otvaranja novih tema razmislite o svojim motivima.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Pokušajte odmah kroz jutro smisliti rezervna rješenja jer bi se netko mogao naglo predomisliti pa vas tako ostaviti u dosta nezgodnoj situaciji. Budite spremni dovršiti sve ono što ste započeli, makar to značilo da ćete većinu toga morati iznova i sami. Budite oprezni kada je u pitanju ljubav, vrijeme je da se zauzmete za sebe.

RIBE (20.02.-20.03.)
Kada je u pitanju posao, puno će toga ovisiti o tome koliko novca možete prikupiti u relativno kratkom roku. Ako druge ljude motivirate na to da vam pomognu i zaintrigirate ih, puno ćete lakše ostvariti svoje ciljeve. U ljubavi bi odnos mogao biti ozbiljno narušen ako kažete previše toga ili se previše otvorite o svojoj prošlosti.