Dnevni horoskop: Rakovi drže na distanci voljenu osobu, Jarčevima dolazi haos u finansijama

OVAN

Balansirat ćete između onog što bi vi željeli i onog što otkrijete kao realnost. To neće biti isto. Danas trebate biti maksimalno taktični i više slušati što vam sugeriraju ljudi oko vass s kojim radite. Nalazite rješenje za manje probavne smetnje.

BIK

Danas ćete lako ulaziti kako u svoju, tako i u tuđu podsvijest, pa ćete brzo i vješto pročitati partnera. Neke kolege danas će se osjećati jadno i zapostavljeno, pa ćete ih možda morati malo tješiti. Moguć je upečatljiv san.

BLIZANCI

Vaša najdraža osoba bit će osjetljiva i agresivna u isto vrijeme, a vi ćete “hodati po jajima“. Treba sve to izdržati. Sve ćete se bolje povezivati s okolinom, pa su izgledni dobri rezultati i dogovori. Budite dosljedni. Idite korak po korak.

RAK

Danas ćete biti više povezani s društvom i prijateljima nego s voljenom osobom. U vezi je trenutno distanca. Bit ćete zaigrani i spremni rješavati i najveće probleme. Ništa vam neće biti teško, a s umorom ćete s humorom. Budite realni.

LAV

Oni koji još traže srodnu dušu neka borate pozornost na osobe koje susreću preko posla. Ima tu netko tko vam je sklon. Zatvorit ćete vrata nesuvislim mislima i djelima, te se koncentrirati na ono što je ostvarivo. Vi ste bolje od nekih, pa im pomozite.

DJEVICA

Niste sigurni da li popustiti nekim partnerim zahtjevima. Duboko ćete se zamisliti i još nećete znati što učiniti. U uslužnim djelatnostima doći će do ostvarenja jednog dugo pripremanog projekta. Ne sjedite na hladnom.

VAGA

Danas bi mogla pasti spoznaja o tome da ste zreli početi živjeti zajedno. U drugom slučaju, rješavate neke obiteljske teme. Vježbat ćete kako raditi što manje, a uz to se opustiti što više. Bit će to čudesna metoda rada. Prolazna neravnoteža u organizmu.

ŠKORPIJA

Mirnim pristupom i ljubaznošću vi ćete nadvladati unutrašnji osjećaj neravnoteže i održati svoje privatne odnose dobrim. Nastojat ćete uživati u svakom trenutku radnog vremena bez previše misli o problemima. Njih ionako uvijek ima. Navečer se naspavajte.

STRIJELAC

Kako dan bude odmicao, vi ćete se sve više otvarati. Bit će tu priča i pričanja, a nešto od tog bit će zaista napuhano. Danas nije povoljan dan za bilo kakave financijske transakcije. Stoga ih, ako ikako možete, prolongirajte. Bit ćete učinkoviti.

JARAC

Ne želite dan provesti sami i u pravu ste. Zato ćete prvom prilikom izaći i biti barem s poznanicima. Doći će do malog haosa u financijskim temama posla kojeg radite. Spustite loptu na zemlju i sve sagledajte trezveno. Ono što se mora, mora se.

VODOLIJA

Osoba s kojom radite pokazat će vam svoje emotivno lice. Bit će ranjiva, ali željet će vam se približiti. Bit će potrebne vaše male prilagodbe kako bi sklopili jedan posao. Zato ne srljajte, nego sarađujte. Osjetljivost probavnog sustava.

RIBE

U erotskim igrama bit ćete zagonetni i neujednačeni. To će uvelike zbuniti drugu stranu. Većinu radnog dijela dana potrošit ćete na raščišćavanje financijske zbrke i saniranje njenih posljedica. Mogući su problemi s probavom.

Izvor: ehoroskop.net