Dnevni horoskop: Realnost će se činiti grubom ali budite sami prema sebi dovoljno obzirni

Na površinu će izaći sve one misli i osjećaji koje smo duže vremena potiskivali ali će rijetko ko, s obzirom na nove obaveze i odgovornosti, naći vremena njima se pozabaviti. 

OVAN (21.03. – 19.04.)

Imat ćete sve posloženo i sigurno ćete imati dojam da vam sve ide od ruke ali to ne znači da će se oni najbliži složiti sa planovima koje imate ili vam dotrčati upomoć. Trebat ćete puno više truda i strpljenja da bi druge uvjerili u svoje ideje i prikupili potrebnu podršku. Aktivnosti će sa djecom biti zabavne ali i dosta skupe.

BIK (20.04. – 20.05.)

Netko će vam od kolega na poslu otkriti informacije kojima rijetki raspolažu a pritom ćete steći bolji dojam o tome što drugi misle da planirate ili radite. Uzmite u obzir sve što vam se danas kaže jer ćete jedino tako izbjeći buduće probleme. Ako želite nekoga impresionirati ili motivirati, zauzmite onaj svoj energičan stav.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Umjesto da se ljutite, radije smislite plan za budućnost i okrenite se onom što vam može donijeti uspjeh. Osveta nije nešto što je dio vašeg stila a sasvim sigurno ne vrijedi na nju gubiti vrijeme. Danas ćete biti vrlo zabavni i ako je potrebno, dobiti potrebne usluge ili resurse. Godit će vam sve promjene povezane uz dom.

RAK (21.06. – 21.07.)

Bit ćete dosta osjetljivi na potrebe prijiatelja i obitelji ali to ne znači da ne trebate misliti na sebe. Prije nego što nešto obećate, uzmite u obzir vlastite obaveze i vrijeme koje imate na raspolaganju. Dan je idealan za rješavanje financijskih dilema i problema. Osoba iz prošlosti će vam ponuditi nešto što ranije nije mogla.

LAV (22.07. – 22.08.)

Moguća je emotivna ucjena zbog koje ćete se osjećati prazno i razočarano. Ako smatrate da bilo tko pokušava iskoristiti vašu darežljivost ili dobrotu, odmah se zaštitite ali ne tako što ćete burno reagirati. Ukoliko niste zadovoljni ponašanjem okoline i smatrate da vas drugi nedovoljno cijene, stavite svoj šarm u prvi plan.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ništa neće biti u potpunosti jasno niti će drugi biti prema vama otvoreni. Štoviše, netko bi mogao manipulirati informacijama da bi vas nagovorio na to da radite nešto što vam uopće nije u interesu. Klonite se sumnjivih ljudi i ponuda koje vam se čine čudnima. U ljubavi je moguć zanimljiv susret koji će pojasniti opcije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako tragate za odgovorima, najprije ćete ih saznati obratite li te se drugima. Nemojte gubiti vrijeme na samostalan rad i istraživanje jer vam to neće ići od ruke. Imat ćete odlične ideje ali one neće zvučati razumno stoga odgodite njihovu prezentaciju za neki drugi dan. Nemojte zbog frustracija napraviti smiješne greške.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Jako će vas privlačiti tajne veze i ljubavne afere ali nemojte misliti da će ishod biti povoljan ili da ćete se kasnije lako izvući. Prije nego što se upustite u flert ili nešto ozbiljnije, prvo razmislite o tome može li vam naštetiti ugledu ili vam u budućnosti slomiti srce. U poslu je vrijeme za brze poteze bez previše razgovora.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dosta će vas privlačiti ideja koja je zanimljiva i intrigantna ali dosta teška za realizaciju. Nemojte ulagati svoj novac u nešto što je upitno, radije ga zaštitite i suzdržite se jer će vam sigurno biti potreban za nešto kvalitetnije. U ljubavi razmislite o osjećajima druge strane, nemojte podcjenjivati ono što vam se govori.

JARAC (22.12.-20.01.)

Dešavat će se više toga nego što ćete biti svjesni. Dan je povoljan za obnovu starih i sklapanje novih poslovno partnerskih odnosa ali samo ako preuzmete inicijativu i otvoreno iznesete svoja očekivanja. Nemojte danas ići linijom manjeg otpora jer ćete samo stvoriti sebi frustracije. Promjene će biti odlične za mentalno zdravlje.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete se morati pozabaviti činjenicama te istovremeno iskreno progovoriti o svojoj prošlosti, sadašnjosti odnosno tome gdje se vidite u daljoj budućnosti. Ako nećete biti iskreni, mogli bi riskirati odnos sa osobom koja vam je iznimno bitna. Što god danas radili i kakve god odluke donosili, fokusirajte se prvo na detalje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Kada su u pitanju posao ili novac, ako želite napraviti razliku i ostaviti svoj trag, obavezno pokažite koliko ste moćni i na koji način razmišljate. Nemojte se ustručavati, budite iskreni ali isto tako pošteni jer bi se u suprotnom mogla situacija preokrenuti a tada će vam propasti bitan dogovor. Uvijek nastupite diplomatski.

Izvor: Tarot-horoskop