Dnevni horoskop: Većina znakova će biti usamljena i frustrirana, svi će morati raditi više

OVAN

Vaši privatni odnosi razvijaju se dobro, a danas u njih nastojite unijeti više mašte i fleksibilnosti. Moguće je natezanje s nadređenima i to oko sitnijih tema u kojim se ne slažete. Ne započinjite raspravu, nego radite što treba. Budite iskreni prema svima.

BIK

Neupitna je vaša dobra volja i optimizam, ali kad vam okolnosti baš i ne idu na ruku, ostaje vam da se strpite. Dobijate priliku pokazati svoje umijeće u području kreativnosti, umjetnosti ili dekorisanja stvari. Bavite se sportom.

BLIZANCI

Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas. Pedagoški djelatnici danas će morati raditi više, a ostali će uglavnom provesti uobičajeni radni dan. Sarađujte s drugima.

RAK

Osjetljivost voljene osobe danas će u vama izazvati samo dodatne frustracije. Nastojte biti strpljivi i blagi. Ako vam se učini da vam ništa ne ide od ruke, poradite na svojoj suzdržanosti i strpljenju. Bit će bolje. Veselite se onom što je dobro.

LAV

Pokušat ćete spojiti neobavezni izlazak s rutinom. Mogli biste se zateći na na novom mjestu sa starim poznanicima ili navikama. Ne dvojite oko ulaganja energije u posao koji radite. Svaki trud kad tad će se isplatiti. Ne može se ništa preskočiti.

DJEVICA

Danas je dan kada ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. Na radnom mjestu se pojavljuju ideje koje su na prvi pogled neobične. Žustro radite, a razmatrajte ih polako. Male glavobolje.

VAGA

Moguće je rješenje nekog obiteljskog problema koji vas je dugo mučio. Vjerojatno ćete naći zajednički jezik. Osim što ste profesionalni, pokazat će se da ste i odličan psiholog čime ćete si priskrbiti dodatne bodove u poslu. Dobar utjecaj alternativnih terapija.

ŠKORPIJA

U društvu prijatelja vi ćete se smiriti i prestati divljati zbog nervoze koja vas je navodlila na greške u koracima. Vaši nadređeni danas će pokazati smisao za kreativnost, ali će u odlučivanju biti neobjektivni. Osmislite pitanja prije nego što ih postavite.

STRIJELAC

Povezat ćete voljenu osobu s vašim društvom i prijatlejima. Bit će vam ugodno i drago zbog toga. Vaše znanje i stručnost jesu neupitni, no činit će vam se da vam ne pokalanjaju dovoljno pažnje i da zaslužujete više. Što zamislite, to i ostvarite.

JARAC

Mašta će vas voditi u pitanjima srca, pa nećete biti potpuno realni. Otuđenje koje je počelo udaljit će vas. Mnogi će se nasmijati na mogućnost jedne saradnje jer će im se činiti da ona nije realna. Ipak, razmislite. Neraspoloženje bez pravog razloga.

VODOLIJA

Vjerojatno ćete dobiti poziv za izlazak na kojem je zagarantovan dobar provod, ugodno društvo i skladni odnosi. Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali. Prespavajte prije odluka.

RIBE

Sada je sve jasnije i bez pritiska možete uživati s voljenom osobom. Oni koji su još sami dobro se zabavljaju. Dok odmarate u miru svog doma, u glavi zamišljate sebe na novoj poslovnoj poziciji. Maštate. Poradite na fleksibilnosti tijela.