Irina Shayk otkrila svoju make up rutinu: Žene moraju da nose šminku, a ne ona njih

Make up rutina je danas predstavljena kao prava mala umjetnost što često žene dovodi do zabune počevši od tehnika, preko četkica i drugih alata pa sve do proizvoda koji se koriste, međutim, uz vrlo malo truda, novca i nekoliko trikova možete doći do svog cilja.

Irina Shayk, ruska glumica i jedna od najpoznatijih modela, pokazala je da je manje više i kada je nanošenje šminke u pitanju. Jedna od najatraktivnijih žena svijeta, otkrila je u redovnoj rubrici magazina “Vogue” svoju make up rutinu, a korisnici interneta su bili oduševljeni vidjevši kako se zapravo uz malo truda može izgledati lijepo, piše CS.

Ona se uz nekoliko kapi tečnog pudera kroz nekoliko poteza našminkala prstima i podijelila sa svojim fanovima trik kako da lice djeluje svježije. Jednostavnost ovog trika ogleda se u highlighteru koji stavlja ispod obrva i gornje usne.

 

View this post on Instagram

 

Summers in the new #invisiblebra by @intimissimiofficial 🖤 #intimissimi #ad

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Zatim je naglasila da su žene te koje nose šminku, a ne ona njih. Video je izazvao veliki broj pozitivnih reakcija i komentara, a naročito su svi bili zadivljeni njenim  besprijekornim izgledom bez šminke.