Jasmina Izetbegović demantovala da je još u vezi sa youtuberom Adnanom Cerićem

Vijest da je bh. youtuber Adnan Cerić poznatiji kao CeriX na jučerašnjoj sjednici Vijeća ministara BiH predložen kao v.d zamjenika direktora Agencije za statistiku BiH, odjeknula je u domaćoj javnosti.

Naime, ova odluka Vijeća ministara je povezana sa time da je Adnan Cerić budući zet predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, koji je u ljubavnoj vezi sa njegovom kćerkom Jasminom Izetbegović. Povodom takvih medijskih natpisa, Jasmina Izetbegović se odlučila oglasiti na svom Facebook profilu te demantovati medijske natpise o ljubavnoj vezi između nje i Adnana Cerića.

Ona je rekla kako sebe ne smatra medijskom ličnošću, ali da je sada odlučila stati u kraj ovakvim medijskim pisanjima koji po svemu sudeći, ipak, nisu istiniti.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Dodaje da Adnanu želi svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima.

“Također, bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda “Youtuber”. Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019.”

Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave, zaključila je Jasmina Izetbegović.