Lady Gaga: Najteže je biti svoj i ono što jesi

Prije nego što je počela rad na svom nedavno objavljenom albumu “Hromatika”, popularna američka pjevačica istakla je da nije baš bila svoja i da je depresija inspirisala novi šesti studijski album. Jedna od najdominantnijih tema albuma je kako pronaći svjetlo u tami.

Američka pjevačica je govoreći o stanju koje je prethodilo radu na njenom posljednjem albumu, priznala da je bilo trenutaka u njenom životu kada se istovremeno borila protiv depresije i tuge i da je osjećala da nije “ono što jeste”.

“Znala sam da se probudim ujutru i da shvatim da sam ja Lady Gaga i tada bih postajala depresivna i tužna i nisam željela da ja budem ja. Osjećala sam da mi smetaju stvari koje me prate na mom životnom putu i uspjehu u karijeri. Tada sam polako počela da stvaram muziku i pričam svoju piču kroz svoje pjesme“, rekla je Lady Gaga.

Istakla je da je najteža stvar u životu da budete svoji i to što jeste. Da pronađete radost u sebi. Slava nije nešto što nekoga može da učini sretnim.

“Proputovala sam svijet i najsrećnije ljude vidjela u najsiromašnijim dijelovima planete. Njihove vrijednosti su netaknute. U najbogatijim kućama srela sam najtužnije i najdepresivnije ljude”, istakla je Lady Gaga, prenosi RTS.