Snimanje ‘Batmana’ zaustavljeno jer je glavni glumac pozitivan na COVID-19

Tvrtka Warner Bros koja producira film u izjavi je potvrdila kako je snimanje zaustavljeno jer je član podukcije pozitivan na koronavirus, ali nisu napisali o kome se radi.

Variety je preko svojih izvora doznao da se radi o glavnom glumcu Robertu Pattinsonu, kojem slijedi najmanje 14 dana izolacije, prenosi Večernji.

Glumac Robert Pattinson pozitivan je na COVID-19, zbog čega je zaustavljeno snimanje filma “The Batman”, u kojem igra naslovnu ulogu, otkriva Vanity Fair. Podsjetimo, snimanje je prekinuto u travnju nakon epidemije koronavirusa, a tek što je nastavljeno i nakon što smo vidjeli prvi trailer iz filma, ponovno problemi za film koji režira Matt Reeves.

Tvrtka Warner Bros koja producira film u izjavi je potvrdila kako je snimanje zaustavljeno jer je član podukcije pozitivan na koronavirus, no nisu napisali o kome se radi. Vanity Fair je preko svojih izvora doznao da se radi o Pattinsonu, kojem slijedi najmanje 14 dana izoolacije. U filmu mladi Batman pokušava riješiti serijska ubojstva u Gothamu, a u filmu se još pojavljuju The Riddler (Paul Dano), Celina Kyle, prije nego će postati Catwoman (Zoë Kravitz), i Oswald Cobblepot kojeg iza leđa zovu Pingvin (Colin Farrell). Film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom 2021. godine.