Top 5 najzanimljivijih serija ove jeseni zbog kojih nećete izlaziti iz kuće

Jesen je uvijek prilika za ušuškati se uz najdražu seriju dok napolju pada kiša ili puše jak vjetar.

Obradovat će vas činjenica da jesen 2020. ima odličan uvod u mnoštvo dobrih serija, a za vas smo izdvojili top pet najzanimljivijih koje sa nestrpljenjem očekujemo, prenosi Bonjour.

WE ARE WHO WE ARE

Ukoliko volite Italiju i ljubitelji ste prelijepih prizora, ovo je serija koja će vam se sigurno svidjeti. Naime, reditelj hit filma „Call Me By Your Name“, Luce Guadagninana ispričao je još jednu ljubavnu priču, ali ovaj put u predjelima Venecije. Tačnije, na male ekrane nam stiže serijal od osam dijelova koji prati dvoje američkih tinejdžera (Jack Dylan Grazer i Jordan Kristine Seamón). Serija istražuje identitet, prijateljstvo i prvu ljubav te nas upoznaje sa životom tinejdžera.

EMILY IN PARIS

Ako ste ljubitelji mode treba da znate da su timovi serije „Sex and The City ” i filma ,,The Devil Weras Prada ”udružili snage i pripremili za vas seriju koju ćete obožavati . Naime, Lilly Colins glumi mladu Emily koja oduševljeno prihvata posao iz snova u Parizu. Emily se uputi u Grad svjetlosti kao marketinški stručnjak, ali njen novi život u Parizu ispunjen je i iznenađujućim izazovima dok žonglira pokušajima da se svidi svojim kolegama sa posla, sklapanjem prijatelja i navigacijom u novim romansama.

THE RIGHT STUFF

Stara priča ispričana na novi način o ranim danima svemirskog programa SAD-a, temeljena na kultnom bestseleru Toma Wolfea iz davne 1979. godine. U jeku hladnog rata, novoosnovana NASA odabire sedam najboljih vojnih probnih pilota kojiodlaze u orbitu. Ti ljudi postižu izvanredan poduhvat, nadahnjujući svijet da se okrene prema novom horizontu ambicije i nade. Ako ste ljubitelji historije i svemira, ne sumnjamo da će ova serija biti vaš odabir za jesen.

THE QUEEN’S GAMBIT

Adaptirano iz romana Waltera Tevisa iz 1983. godine, „The Queen’s Gambit“odnosi se na početni potez dobro poznat ljubiteljima šaha. U priči se pojavljuje Beth Harmon, tiho i neupadljivo osmogodišnje siroče. Usred hladnog rata, mlada djevojka poboljšava svoju tehniku dok se zatvara u svoju samoću, odlučna da sruši tradicionalne norme uspostavljene u svijetu šaha u kojem dominiraju muškarci.

THE UNDOING

Nicole Kidman i književnik David E. Kelley vraćaju se na HBO sa novom limited serijom „The Undoing“ koja je temeljena na romanu Jean Hanffa Korelitza „You Should Have Known“ iz 2014. godine. Psihološki triler od šest epizoda tematizira mračne tajne newyorške obitelji gornjeg sloja čiji je život preokrenut preko noći misterioznom smrću. Točnije, Nicole Kidman koja glumi uspješnu psihoterapeutkinju, doživljava preokret u životu kad njezin suprug nestane i pokrene niz pitanja o njegovom pravom identitetu.