Vlasnica L’Jewelry brenda: Moja najveća inspiracija su osmijesi i zadovoljstvo kupaca

Lejla Subašić, po zanimanju diplomirana pravnica, u trenutku kada svi zatvaraju biznise, je odlučila pokrenuti vlastiti. Vlasnica je L’Jewelry brenda.

Kako ističe za Sarajevsku seharu nije mogla pronaći posao u struci, pa se zatim iz ljubavi počela baviti kreativnim stvaranjem.

“Moja priča je slična pričama mnogih koji nisu našli posao u struci, a onda su iz potrebe ali svakako iz ljubavi počeli da se bave kreativnim stvaranjem. Prije tri godine krenula sam sa izradom nakita. Pošto sam i sama ljubitelj istog, izrađivala sam u početku komade nakita koje bi i sama nosila a onda se to laički rečeno počelo ‘širiti među rajom’.

Volim jednostavnost i decentnost tako da to nastojim prenijeti i na svoj nakit. Kao materijale koristim poludrago kamenje, kristale, žicu, eko kožu i druge tkanine. Pored nakita, izrađujem haljine, tunike, torbe, cekere i ruksake”, kazala je vlasnica L’Jewelry brenda za Sarajevsku seharu.

Kako ističe, njena najveća inspiracija su osmijesi i zadovoljstvo kupaca.

“Inspiraciju nalazim svuda, posebno u reakcijama zadovoljnih dama koje nose moj nakit i asesoare. Njihovi osmijesi su moja najveća nagrada i inspiracija.

Zaista moram reći da sam ponosna na sve što sam postigla. Ništa mi nije palo s neba i za sve sam se morala debelo potruditi. Utoliko su plodovi slađi. Budući da sam početkom ove godine obrt registrovala te zakonski postala vlasnicom L’Jewelry brenda, planovi za budućnost su svakako širenje kruga potencijalnih partnera i kupaca, vremenom proširiti ponudu, raditi na kvalitetu jer biznis je način života a promjene su na onima koji nešto poduzimaju”, poručila je Lejla Subašić.


Radove kreativne Lejle Subašić možete pogledati, a i naručiti na njenoj Facebook stranici kao i Instagram profilu.