Dnevni horoskop: Budite ljubazni prema sebi i drugima da bi ostvarili željene ciljeve

 Budite ljubazni prema sebi i drugima da bi ostvarili željene ciljeve te pritom pomogli drugima u razumnoj mjeri. Najviše će problema imati one osobe koje se teško mogu prilagoditi mišljenju većine i sklone su pružati otpor. Opustite se i prepustite.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Isplanirajte strategiju za novu radnu sedmicu, zapišite planove koje imate i odredite koje ćete poteze napraviti a da vam mogu pomoći ostvariti željeni napredak. Danas ćete biti jako motivisani za posao i mentalno vrlo jaki ali budite oprezni jer će to, kod osobe koja želi sa vama provesti više vremena, izazvati osjećaj izostavljenosti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Danas nemate šta izgubiti, možete samo dobiti, zato se slobodno oslonite na intuiciju i prihvatite rizike koji vam se čine realnima. Mnogi će se od vas danas posvetiti starim poslovnim dogovorima pa tako pronaći puno bolje ili unosnije rješenje nego u prošlosti. Provedite vrijeme i razmišljajući o poboljšanjima privatnog života.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte se previše oslanjati na faktor sreće. Ako se upustite u debatu sa osobom koja vam pokušava pomoći, na kraju ćete uništiti odnos koji se mogao pretvoriti u odlično prijateljstvo. Prije nego što krenete putem koji vam može zauvijek promijeniti situaciju, razmislite o posljedicama i gledajte malo dalje od vlastitih potreba.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dan je idealan za promjene povezane uz dom, stanovanje i porodicu. Oni od vas koji su slobodni, sigurno će se bolje povezati sa simpatičnom osobom koju poznaju već neko vrijeme. Oni koji su zauzeti, imat će priliku poboljšati odnos i ispraviti eventualne pogreške iz prošlosti. Kako bilo, poslijepodne će biti obilježeno strašću.

LAV (22.07. – 22.08.)
Obzirom da ćete na stvari gledati pozitivno, pokušajte to raspoloženje prenijeti na druge, posebno na kolege koji prolaze kroz dosta težak ili naporan poslovni period. Stvari ćete gledati na jedan drugačiji način a to vam u poslu može donijeti nezamislivu prednost. Razmislite o tome što možete napraviti da dođete do bolje pozicije.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Mnogi će se od vas danas morati pozabaviti privatnim problemima koji će se činiti nemogućim za riješiti. Onoga trenutka kad shvatite što se doista dogodilo, moći ćete donijeti dobre odluke i implementirati promjene ali nemojte očekivati da će vas drugi poduprijeti. Naime, većina neće uopće shvatati šta ste tačno napravili.

VAGA (23.09.-22.10.)
Na poslu je prijepodne izgledno iznenađenje koje će vas ostaviti u nezahvalnoj poziciji te sigurno pokvariti radnu atmosferu. Bez obzira na sve, nemojte se upuštati u tračeve niti ogovarati nadređene. Klonite se tajni i ne upuštajte se u ljubavne afere jer će sve završiti katastrofom. Ne posjećujte nepoznate ljude i mjesta.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte izbjegavati poslovne sastanke i dešavanja na kojima možete upoznati nove osobe. Iznenadit ćete se kad shvatite koliko toga možete postići ako zauzmete agresivniji stav na radnom mjestu i upornije tražite odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Dan je također povoljan za promjene fizičkog izgleda i životnog stava.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Mnogi će od vas danas biti u iskušenju potrošiti novac koji nemate na putovanje koje vjerojatno neće ići prema planu. Dva puta razmislite prije nego što ste upustite u nešto što vam ipak nije u najboljem interesu. Oni pripadnici znaka koji su slobodni i nadaju se novom ljubavnom odnosu, trebali bi poraditi na komunikaciji.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ako se postavite dovoljno čvrsto, niko vas neće moći zaustaviti u realizaciji ciljeva a do uspjeha ćete doći prije nego što se nadate. Suprotno tome, ako popustite pred mišljenjem većine ili dozvolite da vam se netko miješa u odluke, izgubit ćete previše vremena a nećete ostvariti nikakvu korist. Budite čvrsti i principijelni.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Nemojte na sebe preuzimati nove obaveze i rizike, držite se onoga što imate, još jednom provjerite ono što ste do sad napravili i promatrajte što rade kolege. Dan nije povoljan za suprotstavljanje mišljenju većine niti za mijenjanje tuđeg ponašanja. Ako se i nađete u raspravi, povucite se odnosno nemojte davati nikakve odgovore.

RIBE (20.02.-20.03.)
Iako ćete imati dojam da je gotovo sve nejasno i neizvjesno, zapravo ćete imati kontrolu nad stvarima koje su trenutno najbitnije. Razmislite danas o svemu što želite za budućnost. Najbitniji će biti način na koji komunicirate sa drugima ili dajete nove prijedloge. Budite šarmantni, otvoreni ali istovremeno poslovni, piše tarot-horoskop.