Dnevni horoskop: Dan je idealan za riješiti se loše karme ili se izviniti osobi iz prošlosti

Dan je idealan za riješiti se loše karme ili se ispričati osobi iz prošlosti.

Iako će mnogima nedostajati energije, uz malo više odmora nego inače, ipak bi mogli ostvariti ciljeve i uspjeh. Prevladavat će dobra atmosfera u kojoj će se otkriti dio tajni. Prije nego napravite potez, budite sigurni da je ispravan.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pred vama je jako dobar dan u kojem ćete se moći zabaviti a usput nešto i obaviti. Iako ćete biti fokusirani na odmor i opuštanje, nemojte zanemariti druženje sa prijateljima ili eventualno kolegama sa posla. Uspješno ćete pomoći mlađoj osobi iz obitelji. Nemojte pretjerivati ako smatrate da si netko ipak previše ugađa.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte se bojati novih izazova, slobodno ih prihvatite jer ćete tako udaljiti misli od nedavnih problema a upravo je to potrebno da se situacija smiri i neke stvari riješe same od sebe. Bit ćete natjecateljski raspoloženi a upravo će vam to dozvoliti da zadovoljite svoje potrebe i pokažete drugima koliko zapravo imate kontrole.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte dozvoliti da vam drugi diktiraju obaveze ili vas sprječavaju u obavljanju onoga što morate odnosno želite napraviti. Izgledne su promjene povezane uz dom i stanovanje. Iako ćete se teško sa njima nositi, na kraju će sve ispasti korisno i pozitivno. Izbjegavajte rasprave koje se ne tiču vas osobno ili vaših najbližih.

RAK (21.06. – 21.07.)
Na površinu će izaći vaša osjetljivost ali ćete ovoga puta na taj način lakše doći do željenog cilja. Nemojte se bojati emocija, slobodno budite otvoreni i stavite naglasak na ono što želite. Vjerojatno će vam se netko od prijatelja obratiti za pomoć, potrudite se i dajte konkretne savjete. Budite zadovoljni sa svime što imate.

LAV (22.07. – 22.08.)
Dok će neki od vas danas dobiti novac na koji nisu računali, drugi će primiti zanimljivu vijest ili upoznati osobu koja im može promijeniti život. Kako bilo, pratit će vas osjećaj da imate sreće u životu i da možete neke stvari napraviti na drugačiji način. Sami prosudite što se isplati i nemojte očekivati da će vam drugi reći pravo stanje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Već pomalo kasnite sa promjenama koje su više nego potrebne u privatnom životu. Neće se svima svidjeti odluke koje donesete, posebno ako one znače veću samostalnost ali nemojte ništa tajiti jer ćete samo pogoršati situaciju. Vrijeme je da saznate tko je na vašoj strani a tko ne, budite spremni suočiti se sa istinom.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte pokazati emotivnost a svoje misli danas ipak zadržite za sebe. Umjesto da se upuštate u dubokoumne razgovore, radije se uključite u aktivnosti koje podrazumijevaju timski rad ili bavljenje sportom. Nemojte se bojati tuđih prijedloga, ako stvari počnete raditi na drugačiji način, sigurno ćete doći do novih prilika.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas ćete uz malo vremena i truda moći realizirati jednu od starih ideja ili pokrenuti neki od davnih projekata te time doći do dodatnog izvora prihoda. Porazgovarajte sa svim osobama koje pokažu interes za ono što radite. Sve što je povezano uz financije danas će vam ići od ruke i rezultirati uspjehom. Nemojte se inatiti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Dan je idealan za uvođenje novih promjena povezanih uz stambenu situaciju i privatni život. Ukoliko planirate preseljenje, istražite situaciju na tržištu i slušajte intuiciju. Nemojte previše gubiti vrijeme kako se situacija ne bi promijenila a prilika nestala. U privatnom ćete se životu morati malo smiriti i naučiti prihvatiti promjene.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte brzati niti prihvaćati nove odgovornosti prije nego što ste obavili tekuće poslove. Ako želite ostvariti uspjeh na poslovnom polju, morat ćete staviti veći naglasak na kreativnost i odlučnost. Kada je u pitanju novac, niste u stabilnom periodu stoga se klonite pretpostavki. Oslonite se na one koji vjeruju u vaše ideje.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Danas ćete biti u odličnoj fizičkoj formi a neće vam nedostajati ni mentalne energije. Slobodno započnite nove projekte ili isplanirajte sljedeći tjedan. Prijatelji i obitelj će vas ohrabrivati odnosno dati vam punu podršku. Kada je u pitanju ljubav, zaboravite na brige i pokušajte biti pozitivniji. Uzmite u obzir i poziciju druge strane.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas ćete biti posebno kreativni a upravo će vam to pomoći u rješavanju privatnih problema. Nemojte ignorirati savjete koje vam daju starije osobe. Očekujte dobar odnos sa voljenom osobom ali budite istovremeno oprezni jer bi mogli zauzeti nepravedan pristup. Prvo stvari istražite a onda donesite odluku, poručuje tarot-horoskop.