Dnevni horoskop: Dan vrlo povoljan za posao i radne aktivnosti

Dan će biti vrlo povoljan za posao i radne aktivnosti iako će prijepodne većina znakova naići na manje prepreke. Nemojte odustajati niti popuštati na znak problema jer će oni današnji zapravo predstavljati test u kojem će se pokazati tko je predan obavezama i u kojoj mjeri te sposoban brzo procijeniti situaciju.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako niste sigurni u to koji pristup odabrati, budite rezervisani jer ćete tako najbolje procijeniti sagovornika i ostvariti odlične rezultate. Što god radili, nemojte na sebe privlačiti previše pažnje jer bi mogli izgubiti puno vremena na besmislene rasprave i aktivnosti koje vam neće donijeti korist. Očekuje vas ljubavna odluka.

BIK (20.04. – 20.05.)
Danas nećete moći pogriješiti stoga se fokusirajte na ono što vam je bitno i što želite što prije riješiti. Okrenite se starim problemima i sagledajte ih na novi način a onda otvorite teme koje nisu popularne da bi se na kraju ugodno iznenadili i došli do kompromisa. U bilo kakvim težim raspravama nastupite opušteno i budite zabavni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Budite oprezni jer će neko iz porodice samo tražiti razlog za svađu. Ako vidite da je neko nervozan, udaljite se ili, ukoliko to ne možete, nastupite diplomatski. Pokušajte danas ne razmišljati srcem nego se radije okrenite razumu. Ako namjeravate promijeniti svoj fizički izgled, nemojte birati drastične promjene nego one manje.

RAK (21.06. – 21.07.)
Vrijeme je da unesete nekoliko promjena u svoj privatni život da bi pokazali okolini kako niste ostali u nekom drugom vremenu. Dan je općenito idealan za promjene životnog prostora, fizičkog izgleda i slično. Mnogi će se od vas u ljubavi naći pred novom prilikom, prihvatite je ako se osjećate ugodno i druga vas strana cijeni.

LAV (22.07. – 22.08.)
Uložite nekoliko dodatnih sati u ono što vas zanima ili za što smatrate da će vam pomoći ostvariti željeni napredak. Danas će najbitnija biti priprema stoga nemojte odugovlačiti sa planiranjem radne sedmice. Mnogi će naime doći do zanimljive informacije koja će im pomoći da dođu do pozicije koja se tek nedavno otvorila.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ukoliko ste slobodni u ljubavi, trebali bi se okrenuti društvu i zabavi jer ćete danas upoznati posebnu osobu sa kojom je moguća ozbiljnija veza. Ako počnete sumnjati u sebe, sjetite se postignuća iz prošlosti da bi vratili samopouzdanje. Promjene će biti neizbježne ali, bez obzira na ishod, dovest će vas do puno bolje pozicije.

VAGA (23.09.-22.10.)
Očekujte nova dešavanja na emotivnom polju. Koliko god vas neke stvari zbunile, saslušajte šta vam drugi govore a onda sjednite, razmislite i u miru iz toga izdvojite činjenice koje znate i sami jer ćete tako najbolje zaključiti što točno trebate napraviti. Osoba na koju ste se oslanjali u prošlosti neće vas ni ovaj put razočarati.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Instinktivno ćete znati kada napraviti pravi potez pa ćete tako sigurno impresionirati okolinu, ostvariti uspjeh te u konačnici time razveseliti sebe i bliske osobe. Šta god danas radili, nemojte stvari komplicirati. Posebno oprezni budite prilikom komunikacije; ako zakomplicirate temu razgovora nitko neće razumjeti glavnu misao.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Kada je u pitanju novac, nemojte ga danas posuđivati drugima niti trošiti samo zato što time želite nekoga impresionirati ili doći do usluge. Isto tako, kupnja vam neće pomoći riješiti emotivne probleme nego će izazvati nove obzirom da će se javiti kajanje i strah od toga kako podmiriti buduće obaveze. Budite racionalni.

JARAC (22.12.-20.01.)
Dan je idealan za implementiranje svih promjena koje vam mogu pomoći doći do bolje financijske situacije. Posvetite se poslu i rješavanju zaostataka, slobodno preuzmite na sebe nove radne odgovornosti ili predložite nov način rada. Ljudi će vas pozorno slušati i dati vam svoju potporu ako osjete da razmišljate na sličan način.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Vjerujte u ono što smatrate činjenicom a ne u ono što čujete od kolega na poslu. Dan će biti prepun različitih informacija a na vama će biti da ih procijenite i donesete odluku povezanu uz vlastiti način rada. U privatnom ćete životu imati novu priliku za rješavanje ljubavnih problema, budite realni i odnos će postati ozbiljniji.

RIBE (20.02.-20.03.)
Oni od vas koji se odluče sudjelovati u aktivnostima koje pomažu drugima, ostvarit će nevjerojatno dobre rezultate i na tom putu upoznati osobu koja će kasnije odigrati veliku ulogu u gradnji buduće karijere. Saslušajte sugestije poznanika i prijatelja jer ćete uočiti detalj koji niste ranije a upravo će on biti ključ svega, piše tarot-horoskop.