Dnevni horoskop: Držite se puta koji ste odabrali jer ćete danas stvari obavljati sa lakoćom

Kada ste u pitanju vi sami, nemojte nikada odustati od sebe, svojih snova i vizija. Držite se puta koji ste odabrali jer ćete danas stvari obavljati sa lakoćom ali uz uvjet da ste prethodno sve isplanirali i da tačno znate koji vam je glavni cilj. 

OVAN (21.03. – 19.04.)
Slobodno riskirajte i upustite se u nešto što je potpuno drugačije od onoga sa čime ste se bavili u prošlosti ili što radite sada. Promjene će se dešavati dosta brzo pa je bitno da ste u potpunosti svjesni onoga što rade ljudi oko vas. Nemojte se zavaravati ako vam osoba suprotnog spola iskaže interes, ostanite objektivni i poslovni.

BIK (20.04. – 20.05.)
Dan je idealan za zaraditi novac ali ga nemojte neplanski trošiti. Oni od vas koji imaju veći broj privatnih problema, trebali bi se fokusirati na posao. Rješenje će se pokazati kad se najmanje nadate a istovremeno ćete ostvariti uspjeh na poljima na kojima ga niste još očekivali. Budite osoba koja će prva pokrenuti promjene.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas bi vam u centru pažnje trebale biti nove aktivnosti ili smišljanje načina kako se uključiti u novi posao odnosno projekt. Sredinom dana je moguća borba moći sa osobom koja ne razmišlja na isti način kao vi, držite se onoga što smatrate da će funkcionirati jer ćete jedino tako ostvariti uspjeh i prebroditi sve nesuglasice.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako ste isplanirali nove poslovne projekte ili duže vremena pričate o renoviranju doma, danas se posvetite planiranju detalja a onda napravite prve korake. U odličnoj ste fazi u kojoj bi se trebali posvetiti svom životnom i radnom prostoru ali na način da oslobodite taj prostor za stvari koje vam doista tu i trebaju.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bit ćete jako dobro raspoloženi i druželjubivi. Ipak, prije nego što date obećanje nekom od prijatelja, bolje razmislite o tom odnosu kako se ne bi dogodilo da kasnije ne želite ispuniti. Ukoliko pretjerate prilikom razgovora sa voljenom osobom, doći ćete do nezgodne situacije u kojoj ćete biti zbunjeni. Pažljivo slušajte.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Napravite sve ono što ste isplanirali i nemojte popuštati samo zato što vas je neko odjednom odlučio kritizirati. Ako želite ostvariti uspjeh, morate računati na to da ćete svakako na tom putu steći nekoliko neprijatelja. U ljubavi su zbog prevelike ljubomore moguće ozbiljnije promjene koje će zasjeniti emocije.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ukoliko planirate nešto kreativno, mislite promijeniti posao ili u potpunosti promijeniti karijeru, dajte sami sebi dovoljno prostora i vremena. Danas će vam mlađe osobe pomoći a u najmanju će vam ruku dati zanimljive savjete i novu dozu inspiracije. Ljubav će imati potpuno drugo značenje za one koji se otvore i prepuste.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Koliko god će vam stvari danas ići po zlu, toliko će ih ići tačno u onom smjeru u kojem ste to priželjkivali. Nemojte gubiti svoje vrijeme na pokušaje da popravite sve ono što znate i sami da ne možete odnosno da ovisi o drugim ljudima. Fokusirajte se na ono što vam može pomoći ostvariti poslovni napredak. Sreća je iza ugla.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ako dobro ne promislite i ne odvojite dovoljno vremena za procjenu sugovornika, mogli bi reći nešto potpuno pogrešno i tako izazvati niz negativnih dešavanja. Kada je u pitanju posao, onoga trenutka kad napravite potez, netko će vas po njemu procijeniti i dati vam ponudu. Pazite što danas radite jer će vam to formirati budućnost.

JARAC (22.12.-20.01.)
Prijepodne isplanirajte dan i odredite prioritete. Bitno je da sebi dozvolite dovoljno slobode ali i da usput obavite što više poslovnih i privatnih zadataka. Dan je idealan za pregovore povezane uz novac te za investicije u koje vjerujete i koje ste dobro istražili. Putovanje i razgovori će vas voditi boljoj poziciji i većem znanju.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ostavite prošlost iza sebe i krenite u nove životne izazove. Onoga trenutka kad shvatite da sami možete uvesti one promjene koje će vam donijeti puno bolje odnose sa drugim ljudima, shvatit ćete i da je puno lakše prihvatiti stvari koje su nužne odnosno nije ih moguće izbjeći. Ako vas bune nečiji osjećaji, onda to i recite.

RIBE (20.02.-20.03.)
Vjerojatno ste već primjetili da se dešavaju promjene u odnosima sa osobama koje su vam bitne. Radi se o tome da ulazite u fazu u kojoj ćete sami, svojim odlukama i djelima, moći odrediti tijek budućnosti. Otvorite teme koje želite raspraviti, recite svoje emocije ili želje i potrudite se saznati što druge osobe misle ili vole, piše tarot-horoskop.