Dnevni horoskop: Klonite se osoba koje previše sanjare i slušajte intuiciju

Bez obzira na to u kojoj se kategoriji pronašli, klonite se osoba koje previše sanjare i slušajte intuiciju.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete dosta razmišljati o svemu što je povezano uz poslovno partnerske odnose, prijatelje i obiteljske veze. Mnogi će tako shvatiti da moraju što prije donijeti veću odluku povezanu uz budućnost i nekretnine. Stres ćete umanjiti tako što ćete odvojiti dovoljno vremena za sebe te se vratiti osnovama i stvari pojednostaviti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Šta god danas radili, pokušajte uživati u trenutku. Vrijeme će vam dosta brzo prolaziti ali to ne znači da trebate zanemariti ono što je bitno vama ili osobi koju volite. Poslijepodnevne sate odvojite za aktivnosti sa prijateljima i porodicom, nemojte dozvoliti da vam vrijeme uzima osoba koja vam pokušava pokvariti planove.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Iako ćete imati nešto više obaveza nego inače i sigurno se u nekoliko navrata naći u iznenadnim situacijama na koje niste računali, nemojte ignorisati nove ideje niti odustajati od aktivnosti koje vas vesele. Danas ćete moći razviti i pokrenuti nešto što će vas razveseliti. Nemojte zanemarivati privatne obaveze, budite odgovorni.

RAK (21.06. – 21.07.)
Prestanite popuštati osobama koje to nisu zaslužile jer time nećete nikome učiniti dobro. Oni od vas koji imaju djecu ili su tek ušli u brak, ne bi smjeli ukućanima dozvoliti da donose odluke bez da se konzultiraju sa ostalima. Otvorite teme o kojima razmišljate dulje vremena, budite energični i pokažite da ste entuzijastični.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas možete očekivati ljubav, romantiku, avanturu, kraće putovanje i novo poznanstvo. Sigurno vam neće nedostajati novih uzbuđenja ali hoće vremena stoga je najbitnije da odmah prijepodne odredite prioritete i provjerite što sve morate obaviti. Navečer ćete otkriti nešto što će vas fascinirati i natjerati da se pokrenete.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ako želite bolje plaćen posao ili općenito smatrate da bi trebali krenuti u potpuno drugačijem smjeru, potrudite se i budite spremni na marljiv rad. U ljubavi situacija neće ići u smjeru u kojem želite ali bi mogli dobiti ono čemu se nadate ukoliko prvi predložite kompromis i pokažete da razumijete želje druge strane.

VAGA (23.09.-22.10.)
Uključite se danas u sve one aktivnosti koje vas mogu dovesti do novih poznanstava ili informacija povezanih uz posao. Dan je općenito povoljan za dogovaranje budućih poslova, raspravljanje o detaljima novih projekata i planiranje organizacijskih promjena. Što ćete se više družiti sa ostalima, to će vam biti veće šanse za zaradu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas će rijetko što biti jasno i očito. Imajte to na umu i obavezno postavite pitanja koja vas muče inače ćete pogrešno procijeniti situaciju i donijeti odluku zbog koje ćete se kasnije kajati. Nemojte misliti da vam svi kolege žele dobro niti se previše priklanjati razmišljanju većine. Linija manjeg otpora vam se neće isplatiti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Mnogi će od vas danas pokazati znatiželju i upustiti se u nove životne izazove. Slobodno vjerujte svojoj intuiciji ali budite oprezni kako se ne bi priklonili osobi koja je previše sklona sanjarenju. Niste u idealnom periodu za promjene životnog stila ali napravite ono što smatrate da je za vas najbolje. Nemojte živjeti tuđe snove.

JARAC (22.12.-20.01.)
Emocije bi vas danas mogle navesti na pogrešan put i financijski vas previše koštati. Jasno odvojite novac od privatnog života i ljubavnog polja, čak i ako bi to moglo ozbiljnije narušiti odnos sa voljenom osobom. Vrijeme je da kontrolirate svoje navike i da se okrenete svemu onom što vam može poboljšati karijeru i budućnost.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Oni od vas koji duže vremena pričaju o svemu što mogu i žele napraviti, danas bi se trebali aktivirati i djelima pokazati da su krenuli u željenom smjeru. Lako ćete dobiti pomoć okoline a rijetko će vam se tko suprotstaviti. Ljudi će vas cijeniti više zbog problema koje pobijedite nego zbog onoga što odbijete jer vam nije važno.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako želite pokrenuti nešto po prvi put i znate da će to okolina teško prihvatiti, pokušajte koristiti element iznenađenja ali tako što ćete odmah pokazati opipljive rezultate. Intuicija vas neće razočarati ali će rijetko tko razumjeti vaše vizije budućnosti stoga ostanite čvrsto nogama na zemlji i imajte na umu sa kime razgovarate, piše tarot-horoskop.