Dnevni horoskop: Oslonite se na prijatelje i pozitivne osobe

Budite danas spremni zauzeti čvrst stav, posebno kada su u pitanju uvjerenja. Neće prevladavati idealna atmosfera niti ćete za sve imati energije stoga pažljivo birajte svoje bitke a odmah ujutro posložite prioritete. Svaka će akcija rezultirati nekakvom reakcijom, oslonite se na prijatelje i pozitivne osobe.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Imat ćete kontrolu nad gotovo svime. Danas možete i sigurno hoćete dobiti sve ono što želite ali uz uvjet da se koncentrirate na vlastite ciljeve. Nemojte dozvoliti da vam drugi oduzimaju vrijeme. U ljubavi očekujte sve bolju situaciju ali nećete se moći opustiti prije nego što se riješite obaveza i zaostataka. Krenite redom.

BIK (20.04. – 20.05.)

Svoju energiju prvenstveno uložite u posao i nemojte se previše fokusirati an to kako promovirati ili prezentirati drugima ono na čemu radite. Ako želite izbjeći opoziciju i kritičare, prvo pričekajte da se situacija smiri a tek onda iznesite svoja razmišljanja. Mogući su problemi sa djecom kao i sa osobama koje su buntovne.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Moći ćete dobiti sve ono što želite ako se fokusirate na komunikaciju i budete opušteni. Bolje se povežite sa osobama koje razmišljaju na sličan način kao vi odnosno imaju slične ideje i interese. Nemojte se bojati odabrati neobičan put. Oni od vas koji se ohrabre i u ljubavi odu korak dalje, ubrzo će biti više nego sretni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Rakovi inače nisu znak koji najbolje prihvaća promjene ali ćete se danas sa njima morati suočiti i u konačnici ih prihvatiti. Nemojte se bojati onoga što je novo, čim se prepustite i počnete stvari gledati pozitivno, sve će ostalo samo od sebe postajati jasnijim. Bit ćete spremniji za nove izazove ako date priliku drugačijoj ideji.

LAV (22.07. – 22.08.)

Očekujte dosta dinamičan dan u kojem će se dešavati veći broj nepredviđenih situacija a od vas će se zahtijevati brzo razmišljanje. Budite spremni reagirati što prije a pritom zadržati svoju poziciju i pokazati da ne odustajete od stavova. Preuzmite kontrolu jer ćete tako najbolje demonstrirati koliko ste sposobni i jaki.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Dosta ćete teško moći procijeniti što se oko vas događa, posebno ako se nađete u novom okruženju ili se nakon duljeg vremena izbivanja vraćate na radno mjesto. Nemojte se previše brzo upuštati u nove izazove jer bi se mogli naći usred dosta loše situacije za koju niste krivi ali ćete biti na kraju odgovorni. Budite jako oprezni.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako želite impresionirati nadređene i općenito osobe od autoriteta, pokažite da stvari možete raditi na vrlo sofisticiran način. Većinu ćete dana biti u centru pozornosti pa ćete puno lakše moći prezentirati svoje ideje i pokazati što možete ponuditi. Dan je jako povoljan za zatražiti uslugu, pomoć, resurse i financijska sredstva.

ŠKORPION(23.10.-21.11.)

Zaštitite se od onih osoba za koje smatrate da bi vas mogle na bilo koji način iskoristiti, preuzeti vaše zasluge ili projekt na kojem radite dulje vremena. Općenito se nemojte previše oslanjati na druge jer ćete se stalno morati boriti protiv osoba koje nisu iskrene. Vjerujte sebi i iskoristite svoju jedinstvenost, preuzmite kontrolu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Najbolje će vam ići one aktivnosti u kojima nemate točno određene rokove i koje možete raditi samostalno. Kada su u pitanju poslovna putovanja, obavezno ostavite nešto prostora za kašnjenje. Oni od vas koji su dulje vremena u pregovorima povezanim uz novac, danas trebaju inicirati nešto ozbiljnije. Zauzmite se za sebe.

JARAC (22.12.-20.01.)

Puno će se toga događati ali će vas najviše iznenaditi nove vijesti i aktivnosti povezane uz novac ili papirologiju. Prijepodne ćete se morati pobrinuti za tuđe privatne probleme ali nemojte negodovati jer će vam to dugoročno donijeti korist. Mogući su manji zdravstveni problemi, pripazite na fizičku aktivnost i prehranu.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas će se gotovo sve svoditi na iskrenost. Budite spremni odgovarati za svoja prošla djela ili prezentirati drugima što planirate raditi u budućnosti. Najgore što možete napraviti je uljepšavati istinu ili izostaviti dio informacija. Vrlo je bitno da se oslonite na osobe koje su vam bitne ali tako što ćete ih uputiti u sva dešavanja.

RIBE (20.02.-20.03.)

Moći ćete vrlo brzo promijeniti svoj stav a nećete imati problema niti sa procjenom prilika. Fokusirajte se na sve ono što vam je bitno za budućnost i nemojte se bojati donošenja odluka. Možete ostvariti značajnu korist ako danas implementirate sve one manje promjene koje planirate a povezane su uz posao ili smjer karijere, piše Tarot-horoskop.