Dnevni horoskop: Pred nama je jedinstven dan u kojem će glavni fokus biti na podsvijesti

Pred nama je jedinstven dan u kojem će glavni fokus biti na podsvijesti koja će izaći na površinu.

Jučer je, ranije predvečer, Mjesec ušao u Vodenjaka pa je bitno isplanirati dan tako da nam ostane dovoljno vremena za vlastite želje i zabavu. Ako ste premoreni, obavezno se udaljite od vijesti, mobitela i računala.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako postoji nešto što morate obaviti ili vas muče poslovne obaveze, zaboravite na to da je vikend i posvetite se onom što vas u trenutku privlači odnosno smatrate nužnim za napraviti. Lako ćete se fokusirati na zahtjevnije zadatke i rijetko će vam tko danas imati razloga uputiti kritiku. U privatnom se životu nemojte uznemiravati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Dan je idealan za potragu dobrih prilika, ne samo novčanih nego i nematerijalnih. Mnogi će tako u toku dana naići na zanimljivu poslovnu ponudu dok će drugi upoznati osobu koja će im promijeniti poglede na svijet. Poslijepodnevni su sati idealni za promjene izgleda i davanje komplimenata osobama koje su vam drage.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte dozvoliti da vas promjena nečijih planova uznemiri u mjeri da vlastite stavite na pauzu ili ih odlučite mijenjati u zadnji trenutak. Oslonite se na sebe i imajte na umu da ćete uspješno pronaći način za realizaciju, bez obzira na vanjske okolnosti. Danas ćete biti dovoljno mudri da bi zadržali svoju poziciju i stare projekte.

RAK (21.06. – 21.07.)
Najbolje ćete se osjećati u okolini koja vam je poznata i sa osobama u koje imate povjerenje stoga se nemojte upuštati u putovanja niti se oslanjati na one koje poznajete površno. Oni od vas koji žive sa ljubavnim partnerom, danas bi se mogli osjećati krivima. Nemojte pokretati rasprave niti emocije stavljati u prvi plan.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas će vam u životu veliku ulogu odigrati putovanje, odlazak u shopping ili razgovor sa starijim pojedincima koji imaju bogato životno iskustvo. Ipak, nemojte se previše prepustiti trenutku niti davati obećanja koja možda i nećete kasnije željeti ispuniti. Poznanicima nemojte otkrivati detalje sa posla niti ogovarati druge.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Vrijeme je da realizirate sve one stvari o kojima razmišljate dulje vremena a smatrate da su vam potrebne u privatnom životu. Ipak, što god odlučili raditi, budite svjesni ograničenja i pravila kako se kasnije ne bi morali vraćati na staro i ispravljati nešto što ste smatrali dovršenim. Riješite se svega za što smatrate da vas usporava.

VAGA (23.09.-22.10.)
Puno će se toga dešavati a da istovremeno nećete za to uopće znati. Najbolje će proći oni od vas koji mogu odgoditi donošenje odluka te pričekati dok ne vide što vrijeme donijeti. Nemojte osuđivati druge niti se oslanjati na stereotipe. Ako planirate realizaciju kreativnog projekta, danas pokrenite razgovor sa kolegama.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Kada su u pitanju druge osobe, lako ćete moći definirati problem pa tako pružiti pomoć ili u najmanju ruku dati odličan savjet. Ipak, teško ćete rješavati vlastite probleme a ako to i pokušate, danas ćete vjerojatno samo stvoriti nove. Nemojte biti previše strogi prema sebi, bitna je podrška koju možete dati drugima i dobra volja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Koliko god bili rastrgani između onoga što želite raditi i onoga što morate, danas ćete donositi odlične odluke i sigurno pomoći ne samo sebi nego i drugima. Bez obzira na sve, netko će vas kritizirati i neće razumjeti vaše motive a ako se radi o osobi koju volite, mogli bi se jako razočarati. Savjet potražite od bliskih prijatelja.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ako se samo malo potrudite, lako ćete pronaći nešto što će vas financijski zadovoljiti. Dan je dobar za razmatranje investicija u nekretnine ili za neformalne sastanke usmjerene pokretanju zajedničkog posla. Poslijepodnevne sate rezervirajte za voljenu osobu i obitelj iako će biti neočekivanih poslovnih prilika.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Kako ćete teško dolaziti do informacija o onom što vas zanima, tako ćete biti prisiljeni vjerovati vlastitim instinktima i osnovnim pravilima. Ako morate donijeti odluku, dobro razmislite o tome da ne napravite potez koji kasnije nećete moći povući. Netko će vas uvjeravati da su stvari lošije nego što jesu, budite praktični.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas će vam se sve činiti zabavnim i uzbudljivim. Nemojte dozvoliti da vas entuzijazam udalji od onoga čemu trebate posvetiti više pažnje odnosno od osoba koje su vam bitne a koje ste u prethodnom periodu zanemarili. Oni od vas koji očekuju dodatni novac, trebali bi odrediti striktan budžet inače će ga potrošiti čim ga dobiju, piše tarot-horoskop.