Dnevni horoskop: Riješite se mentalnog tereta i pokušajte postati što bolja osoba

Danas će prevladavati povoljni planetarni aspekti a razina energije će biti više nego zadovoljavajuća.

Sredinom će se dana mnogi riješiti starih rana a to će im pomoći i da se udalje od svega što je nezdravo odnosno psihički teško ili iscrpljujuće. Riješite se mentalnog tereta i pokušajte postati što bolja osoba.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pokažite svoju ozbiljnu stranu i ostavit ćete na druge jedan potpuno drugačiji dojam. Danas ćete moći puno toga dogovoriti ali i promijeniti neke negativne stvari u životu osoba koje su vam bitne. Komunikacija će biti važna ali nemojte misliti da je za sve morate obavljati u četiri oka, neke ćete ciljeve lakše ostvariti posredno.

BIK (20.04. – 20.05.)
Dan je idealan za posvetiti se sebi, posebno ako u posljednje vrijeme previše radite ili ste stalno pod stresom. Otiđite na masažu, priuštite sebi kozmetički tretman ili se nagradite izlaskom. Idealno je vrijeme za bilo kakve investicije povezane uz vlastitu budućnost. Implementirajte sve one promjene koje će vas učiniti sretnijima.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte drugima govoriti o onom što radite ili planirate za budućnost. Nije vrijeme za oslanjanje na druge a isto tako nemojte nikome povjeravati svoje ideje jer će ih netko potpuno preuzeti ili u najmanju ruku prezentirati sebe kao osobu koja je za sve zaslužna. Budite oprezni i dobro razmislite tko je konkurencija.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako dulje vremena o nečem razmišljate, budite sigurni u to da je ideja dobra i nemojte više odugovlačiti sa njenom realizacijom. Promovirajte sve ono što želite raditi. Što ćete se više povezati sa drugima i neformalno komunicirati, to ćete bolje proći. Dan je povoljan i za promjene povezane uz stanovanje te ljubavno polje.

LAV (22.07. – 22.08.)
Prije nego što se odlučite posvetiti odmoru i zabavi, riješite eventualne zaostatke i provjerite svu dokumentaciju koja vam je bitna za sljedeći tjedan. Da bi mogli ostvariti napredak na svim životnim poljima, morat ćete se još bolje organizirati i jasno odrediti granice između posla i privatnog. Netko će tražiti odgovore.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Oni od vas koji danas rade, mogli bi se iznenaditi nakon što netko potpuno promijeni svoje ideje i zahtijeva da se stvari rade na potpuno drugačiji način. Nemojte se previše opirati jer ćete prosperirati samo ako se fokusirate na timski rad. Privatni će problemi zahtijevati svu vašu pažnju, prilagodite se da bi sačuvali novac.

VAGA (23.09.-22.10.)
Napravite odmak od posla. Odvojite dovoljno vremena za aktivnosti koje vas zabavljaju, vesele ili opuštaju. Dan je idealan za kreativnost i potragu za novim izvorima inspiracije. Kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, pripazite na stav i ton glasa. Nemojte se ljutiti, radije dajte sve od sebe da se situacija popravi.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako imate očitu priliku za poslovni napredak, nemojte ni za vikend stajati nego se fokusirajte na posao i dugoročne ciljeve. Bilo bi idealno kad bi mogli kod kuće odvojiti prostor u kojem nema nikakvih distrakcija jer ćete tako puno brže dovršiti sve što vam je bitno. Večernji će sati unijeti zdrave promjene u privatni život.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas gotovo nitko neće biti direktan niti u potpunosti iskren. Naoružajte se strpljenjem a sve što vam drugi govore uzmite sa rezervom. Oslonite se samo na sebe, informacije koje imate iz prve ruke te vlastitu intuiciju. Sa dragim osobama imajte takta kako ne bi naljutili nekoga tko vam je bitan a sa kim već imate nesuglasice.

JARAC (22.12.-20.01.)
Još jednom razmislite o starim investicijama ili novčanim problemima iz prošlosti, posebno ako se još uvijek kajete ili se često sjetite nekih od dešavanja. Dan je idealan za naplatu starih dugovanja a većina će vas naići na novac upravo tamo gdje ga najmanje očekujete. Navečer ćete sa lakoćom rješavati sve teže probleme.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Kada su u pitanju privatni i poslovni odnosi koji su vam bitni za budućnost, vrijeme je da zauzmete puno ozbiljniji pristup inače će ljudi smatrati da ih uzimate zdravo za gotovo. Dan je idealan za obnovu starih dogovora ali i za ponovne pokušaje ostvarenja starih ciljeva. Uvedite sve promjene koje se čine unosnima.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte stvari shvaćati previše osobno jer bi sami sebe mogli dovesti u tešku poziciju, posebno kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima. Umjesto da na prvo mjesto stavljate svoj ego i govorite o vlastitim željama, pažljivo slušajte druge, promatrajte i budite se spremni prilagoditi. Večernji će sati donijeti veliko olakšanje, piše tarot-horoskop.