Dnevni horoskop: Rijetko kome će nedostajati energije, dan će proći u ugodnom raspoloženju

Moćni se Mjesec danas nalazi u Biku.

Rijetko će ko moći reći da mu nedostaje energije iako će biti trenutaka u kojima će biti teško pronaći motivaciju. Dan će proći u ugodnom raspoloženju, a kada su u pitanju međuljudski odnosi, na svim životnim poljima će prevladavati poštivanje drugih, čast i pristojnost.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako planirate većinu dana provesti kod kuće, pobrinite se za to da imate sve isplanirano inače će prevladati dosada pa će mnogi biti u iskušenju donijeti pogrešne odluke. Dosta ćete se teško nositi sa emocijama bliske osobe, sve probleme možete izbjeći samo ako razmišljate na otvoren način i spremni ste priznati svoje greške.

BIK (20.04. – 20.05.)
Postoji puno toga što možete napraviti a da ispravite sve što smatrate da ide u pogrešnom smjeru ili da ste u prošlosti napravili krivo. Nemojte se sramiti vlastitih grešaka, osoba koja vam je bitna i dalje računa na vas. Moguća je promjena povezana uz večernje planove ali će na kraju sve ispasti bolje nego što se nadate.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Uzmite u obzir sve opcije koje vam mogu pomoći da se bolje organizirate i imate na kraju više vremena za sebe. Danas ćete imati priliku pomoći osobi koja nema talente kakve vi imate, nemojte oklijevati niti uskratiti tu pomoć. Izgledan je problem sa voljenom osobom. Ako i morate promijeniti planove, reagirajte umjereno.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte dozvoliti da drugi manipuliraju vašim emocijama ili vas navedu na to da promijenite svoje odluke zbog osjećaja sažaljenja. Držite se vlastitih ciljeva jer jedino tako nećete gubiti vrijeme čekajući na osobu koja ne dijeli iste interese i ne poštuje rokove. U ljubavi će netko otkriti sve tajne, uspjehom ćete se najbolje osvetiti.

LAV (22.07. – 22.08.)
Prije nego što burno reagirate, pustite da se stvari odviju same od sebe i da vrijeme pokaže svoje. Naime, mnogi će se već prijepodne uznemiriti nakon što vide što se događa u okolini. Ne brzajte sa promjenama, imat ćete više nego dovoljno vremena za njihovu implementaciju. Ključ će uspjeha biti u odabiru pravog trenutka.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Budite jako oprezni kada je u pitanju odnos sa bliskim osobama. Upravo će ona osoba kojoj najviše vjerujete, zapravo imati skrivene namjere i rado vas navesti na pogrešan put. Kada su u pitanju novi kolege, danas će vam jedan od njih ponuditi nešto zanimljivo i neobično što će vam pomoći da se lakše nosite sa raznim problemima.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ako ste u prethodnih nekoliko dana dozvolili da se netko prema vama ponaša neprikladno ili nekulturno, danas ćete vjerojatno reagirati previše burno i emotivno ali sa pravom. Ipak, kada je u pitanju komunikacija sa kolegama, pokušajte ostati profesionalni. Nemojte ništa raditi drugima iza leđa jer će vam se brzo obiti o glavu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako vam je potreban savjet ili želite situaciju sagledati iz drugačije perspektive, posjetite osobu kojoj vjerujete i slobodno se otvorite. Neki će se od vas danas suočiti sa problemima povezanim uz stariju osobu iz kruga obitelji, nemojte sami preuzimati sve odgovornosti. Večernji sati garantiraju romantiku i pregršt strasti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ako se previše opustite i odlučite spontano slijediti ideju osobe koja će biti vrlo slatkorječiva, na kraju ćete se naći u nezavidnoj situaciji u kojoj ćete tražiti nemoguće. Nemojte vjerovati svemu što čujete, radije očekujte neočekivano jer vas tako nitko neće zateći nespremne. U ljubavi su mogući privremeni ali nezgodni problemi.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte nikoga navoditi na prebrze odluke niti očekivati da će drugi raditi stvari na vaš način. Imajte razumijevanja prema drugima i uzmite u obzir prijedloge osoba koje smatrate mudrima. Dan je idealan za promijeniti i popraviti sve one sitnice koje vas smetaju dulje vremena, razmislite o tome što želite u ljubavi.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Prepustite se novim iskustvima i aktivnostima koje možete obavljati sa osobama koje vam nisu niti malo slične jer ćete tako shvatiti koje sve mogućnosti postoje te na kraju krenuti puno boljim putem. Mnogi će danas nekoliko puta promijeniti ponašanje prema članovima obitelji, budite oprezni i pazite kako se izražavate.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas možete ostvariti sve što možete zamisliti ali je zato vrlo bitno da posložite prioritete i napravite plan. Pokušajte prvo realizirati viziju koju imate a povezana je uz novac ili karijeru. Poslijepodnevne sate odvojite za promjene povezane uz životni prostor, mjesto stanovanja i obitelj. Radite sve ono što vas čini sretnima, poručuje tarot-horoskop.