Ibrahimović nakon pobjede nad Interom objavio brutalnu fotografiju

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović donio je pobjedu Milanu u sinoćnjem derbiju, a nakon utakmice na svojim društvenim mrežama je objavio brutalnu fotografiju.

Zlatan Ibrahimović je ponovo junak Milana,a ovaj put riješio je gradski derbi i savladao Inter sa 1:2.

Ibrahimovića ne treba provocirati, pokazala je to i jučerašnja scena sa San Sira, Zlatan je zabio dva gola, a poslije drugog je gestikulirao rukom kao da želi poslati poruku nekom da samo nastavi pričati.

Fame

Posted by Zlatan Ibrahimović on Saturday, October 17, 2020

 

Nakon odigrane utakmice novinari su ga pitali zašto je to radio, a Šveđanin je odgovorio kako je želio poslati poruku nekom od navijača na tribinama.

“Neko iz publike mi je nešto pjevao i poručio sam mu “ovo je za tebe”. Ne osjećam se lavom, već jesam lav”, glasio je njegov odgovor na pitanje osjeća li se poput lava.

“Tek smo na početku, idemo od utakmice do utakmice. Postoji mogućnost da osvojimo Scudetto, ako vjerujuješ u nešto, možeš sve postići.” kazao je Ibrahimović.

Zlatan već ima pet postignutih golova u novoj sezoni iako je odigrao samo tri utakmice, s obzirom na to da je bio zaražen Koronavirusom. Priliku za nove utakmice imat će već u četvrtak kada Milan gostuje Celticu u okviru Evropske lige.

Nogometaši Milana zadržali su stopostotni učinak u novoj sezoni Serie A i nakon 4. kola zahvaljujući 2-1 (2-1) pobjedi u gradskom derbiju protiv Intera