Djevojka napadnuta na Dobrinji: “Fizički sam u dobrom stanju, ali trauma koju sam doživjela je ogromna”

U sarajevskom naselju Dobrinja večeras je napadnuta ženska osoba, a kako nezvanično saznajemo nakon pregleda u Općoj bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš” djevojka je fizički dobro, ali psihički njene traume nakon doživljenog moguće da će potrajati.

Ovu informaciju na svom Facebook profilu objavio je profesor Vedran Zubić koji je prethodno i istakao kako je nužna hitna reakcija nadležnih.

Profesor Zubić: “Mi smo stavljeni u zatvor zbog pandemije, a ljudi ‘afro-azijskog’ porijekla se slobodno kreću”

“Ako su informacije dobre djevojka je dobro i nema fizičkih posljedica”, istakao je, a u komentarima se javila i djevojka koja je zapravo bila napadnuta te je istakla kako je nažalost trauma koju je doživjela ogromna. Njen komentar prenosimo u cjelosti.

“Dragi moj profa ja sam ta djevojka… Trauma koju sam doživjela je ogromna.. Odrasla sam na Dobrinji, tu sam cijeli život, nikad se ničeg nisam bojala …pa to je moja mahala, raja…. sve do danas.. hvala Bogu dobro sam ..fizički, zašili su me u vojnoj ali psihički mislim da cu imati strah zadugo… Samo zelim poručiti svima , čuvajte se , djevojke, žene nosite makar peper sprej sa sobom jer ovako nešto ni najvećem dušmanu ne bih poželjela… hvala na podršci”, istakla je.

Foto: Facebook
Foto: Facebook