Dnevni horoskop: Imajte mjeru kako bi izbjegli neugodna iznenađenja

Energije neće nedostajati ali bi opozicija Marsa i Venere mnoge mogla potaknuti na preuzimanje previše novih obaveza pa onda i do ozbiljnijeg umora.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Budite spremni na to da će vam danas netko postavljati pitanja povezana uz odnos sa osobom sa kojom imate tajne. Budite oprezni, radije ostanite u pozadini dešavanja i promatrajte što rade drugi. Naime, teško ćete moći sakriti svoje emocije a to vas može dovesti u nezgodnu poziciju. U ljubavi osmislite nešto romantično.

BIK (20.04. – 20.05.)

Netko neće biti prema vama iskren, a isto tako, teško ćete danas moći doći do informacija koje tražite. Nemojte dozvoliti da vas uznemire osobe koje toga nisu vrijedne. Ako znate da je netko dosta teškog karaktera a vidite da vas pokušava navesti na nešto pogrešno, naprosto se udaljite. Držite se svojih obaveza i planova.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Stvari polako idu na bolje. Dan je idealan za započinjanje novih aktivnosti, ugađanje sebi i upoznavanje novih osoba. Danas će vas zanimati sve što je drugačije a to će vam pomoći da otkrijete novi pristup za rješavanje starih problema. Budite oprezni kada je u pitanju privatni život, ne upuštajte se u odnose koji su riskantni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ako vidite da se stalno mijenja situacija na privatnom ili poslovnom polju a ne sviđaju vam se ta dešavanja, udaljite se i nemojte previše govoriti. Nećete dobro proći ako se umiješate u tuđe probleme ili nekoga previše savjetujete. Oslonite se samo na dobre prijatelje i članove obitelji sa kojima imate snažnu povezanost.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas ćete većinu dana biti u centru pozornosti pa se tako okrenite različitim razgovorima, pregovorima i općenito temama odnosno aktivnostima koje su vam najbitnije. Možete postići puno toga ali samo ako se pokrenete i motivirate druge, dajte od sebe malo više nego inače. Nećete pogriješiti ako pokažete dobru volju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uložite svoje srce u ono što danas radite jer ćete tako dobiti priznanja koja želite. Imate nešto što je jedinstveno i bez obzira na to jeste li toga svjesni ili ne, vrijedite više nego što vam to netko trenutno govori. Mnogi će se od vas ubrzo naći pred jednom puno boljom prilikom stoga presložite prioritete i odredite ciljeve.

VAGA (23.09.-22.10.)

Očekujte sve više promjena od kojih će se neke dogoditi već danas. Bez obzira na situaciju, pokušajte ići u korak sa vremenom i nemojte gubiti previše snage na analiziranje stvari na koje ionako ne možete utjecati. Instinktivno ćete znati kada i kako trebate krenuti prema naprijed ali bi vas mogla usporiti sklonost kritikama.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pripremite se zakoračiti na poziciju koja će vam dozvoliti veću slobodu i omogućiti vam da odluke donosite neovisno o drugima. Uz bolju poziciju dolazi i veća odgovornost stoga se organizirajte imajući na umu da ćete morati nešto više raditi. Svoja iskustva slobodno podijelite sa drugima i pokažite da ste u svemu detaljni.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete stvari vidjeti na način koji baš i nije realan. Budite jako oprezni ako se nađete u situaciji u kojoj morate donijeti odluku koja vam može promijeniti budućnost ili će utjecati na više osoba. Prije nego što se odlučite osloniti na faktor sreće, saslušajte sve što vam drugi govore. Dan nije povoljan za ljubavna putovanja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pažljivo isplanirajte buduće korake i revidirajte poslovnu strategiju. Neki će već danas shvatiti kako postoji više različitih smjerova. Koji god odaberete, ozbiljnije će vam utjecati na finansijsku budućnost stoga nemojte brzati. Isto tako nemojte očekivati da će drugi preuzeti na sebe vaše odgovornosti ili nešto raditi umjesto vas.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Očekuju vas dogovori koje morate finalizirati i novac koji trebate zaraditi. Posvetite dan promjenama koje vam mogu osigurati bolju budućnost ali pritom budite vrlo jasni kada su u pitanju stvari koje možete odnosno ne možete napraviti u zadanom roku. Umjesto da gradite tuđu budućnost, prije svega investirajte u onu vlastitu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas će vam biti nejasno sve što je povezano uz međuljudske odnose. Da bi popravili situacije koje vam na poslu stvaraju problem, morat ćete organizirati nekoliko brzih razgovora i što jasnije iznijeti svoje stavove. Ako u ljubavi prolazite kroz problematičan period i planirate razgovor, ne odustajte dok ne pronađete kompromis, piše Tarot horoskop.