Dnevni horoskop: Ljubav je zapisana u zvijezdama

Dok smo mirno spavali, Mjesec se našao u trigonu sa Uranom pa tako donio strast i uzbuđenje za kojima tragamo.

Kako će dan prolaziti, tako ćemo se okrenuti stjecanju novih znanja, uspjet ćemo u gotovo svim današnjim ciljevima, a vrlo intenzivna strast će mnogima obilježiti ne samo privatni nego i poslovni život.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte očekivati da će se stvari obaviti same od sebe. Nije dovoljno čekati da drugi nešto poduzmu ili se oslanjati na stare usluge. Aktivirajte se i danas se okrenite realizaciji svojih ciljeva, pritom se nemojte previše zamarati onim što drugi rade. U privatnom će vam životu netko stvarati osjećaj krivnje, pronađite rješenje.

BIK (20.04. – 20.05.)
Trebali bi malo realnije gledati na stvari, posebno kada su pitanju izvori prihoda, dodatni poslovi ili hobi koji se može unovčiti. Budite oprezni kada su u pitanju tekući troškovi, financijska bi vas pogreška mogla dovesti do niza negativnih dešavanja. Fokusirajte se na nove načine zarade umjesto da se bavite riskantnim investicijama.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Bez obzira na današnje planove i ono što morate obaviti, zauzmite ozbiljan pristup i posvetite se onom što u određenom trenutku radite da bi dobili pozitivne komentare i kupili sebi dovoljno vremena za neke druge stvari. Bit ćete odlični po pitanju stvari koje mogu pomoći drugima. Ljubav je danas zapisana u zvijezdama.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas su mogući brojni izazovi, neočekivane situacije i razne nove odgovornosti ali budite smireni i nećete imati nikakvih problema. Sa kakvom se god situacijom ili razgovorom suočili, ishod će vam ići u prilog stoga nemojte burno reagirati nego radije pokažite gracioznost i ozbiljnost. Prema mnogima ide i puno veća plaća.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bit ćete se skloni suprotstavljati drugima, posebno osobama koje vam nisu osobito drage ali sa njima morate surađivati. Ipak, prije nego što otvoreno kažete svoje mišljenje, razmislite o onom što ćete dobiti. Ako procjenite da nešto ipak nije toliko bitno, povucite se i suzdržite. U ljubavi bi mogli izazvati burnu raspravu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte sumnjati u sebe niti misliti da svi drugi rade posao bolje od vas. Imat ćete odličnu ideju u pravo vrijeme a na vama je da slijedite svoje ciljeve i što prije implementirate stare planove. Netko će dosta mijenjati svoje mišljenje, nemojte dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje. Idite za onim što je vama bitno.

VAGA (23.09.-22.10.)
Iako je ponekad dobro rizikovati, danas bi se trebali suzdržati od naglih odluka jer bi mogli puno toga izgubiti. Držite se onoga u što ste sigurni i što radite duže vremena. Iako ćete imati odličnih ideja od kojih će neke biti i revolucionarne, imajte na umu da ih trenutno nemate kako unovčiti. Pričekajte bolja vremena i slušajte druge.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas će vam svi jesti iz ruke. Bit ćete jako društveni, uvijek spremni za humor i za saslušati sugovornika a to će mnogima imponirati. Odvojite dovoljno vremena za posao jer će vam se današnje istraživanje isplatiti, a niko neće moći dovesti u pitanje vašu stručnost. Ne odgađajte uvođenje promjena koje odavno planirate.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Budite jako oprezni. Taman kad pomislite da je sve u redu ili da ste riješili problem, netko će vas zaustaviti odnosno usporiti i uvjeriti u to da ste u krivu. Obzirom da ćete teško moći neke stvari dokazati, pokušajte ići linijom manjeg otpora da bi kasnije mogli u miru iznijeti činjenice. Držite se onih na koje možete računati.

JARAC (22.12.-20.01.)
Gledajte stvari pozitivno i iznenadit ćete se kad shvatite koliko toga možete promijeniti svojim stavom. Osim što će taj stav biti dovoljan za ostvarenje uspjeha, istovremeno će vam pomoći da se bolje nosite sa svakodnevicom. Kada su u pitanju zdravstveni problemi, nemojte ih ignorirati. Ne izbjegavajte romantiku.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć, danas se slobodno oslonite na savjet i zatražite usluge od članova obitelji i bliskih prijatelja. Dan je idealan za planiranje poslovnih poteza, osobito onih koji se tiču raznih državnih institucija ili većih poduzeća. Ako u ljubavi slažete, već ćete navečer morati puno toga pojasniti.

RIBE (20.02.-20.03.)
Iako većina vas danas neće raditi, moći ćete prilikom neformalnog sastanka dogovoriti nešto bitno što će vam pomoći da se riješite starih dugova i sa vremenom povećate svoju zaradu. Izgledan je zanimljiv posao koji će vam općenito pomoći da krenete u puno boljem smjeru. Ako vam nešto nedostaje, potrudite se to dobiti, piše tarot-horoskop.