Dnevni horoskop: Nemojte se bojati da pratite svoj put

Iako će biti povremenih poteškoća i promjena u okolini, Sunce i Pluton će nam pomoći da prepoznamo ljude i situacije, prilagodimo se ali i riješimo onih koji nam stalno stvaraju teret.

OVAN

Očekujte vrlo zanimljive međuljudske odnose. Slobodno otvoreno progovorite o svojim željama i namjerama jer ćete jedino tako dobiti ono što želite. Kada su u pitanju financijske odluke koje su povezane uz nekretnine ili mlađe osobe, nemojte riskirati niti brzati sa odlukama. Poslijepodnevni sati mnogima donose komplimente.

BIK

Kada je u pitanju nedavna nezgodna situacija, morat ćete još jednom provjeriti detalje i vjerojatno bitnoj osobi pojasniti o čemu se radilo. Nemojte očekivati da će vam danas puno toga ići prema planu jer ćete jedino tako na prvi znak nevolja implementirati prave promjene. U ljubavi će vam kompromis otvoriti sva vrata.

BLIZANCI

Već će vam prijepodne osoba iz radne okoline stvarati pritisak ali nemojte dozvoliti da to u vama izazove negativnost. Ako zapravo danas ne radite, jasno tako i recite. Ukoliko ipak radite, imajte kontrolu nad situacijom i odvojite sebi dovoljno vremena kako ne bi napravili pogrešku. U ljubavi razmislite o strategiji.

RAK

Ako se želite bolje pobrinuti za sebe, počnite se više baviti fizičkim aktivnostima ili hobijem a razmislite i o tome da pažljivije rasporedite buduće obaveze. Umjerenost će vam danas biti najveći prijatelj. Večernje će sate mnogima uljepšati mlađa osoba iz kruga prijatelja, dobit ćete motivaciju i inspiraciju koja vam nedostaje.

LAV

U nekoliko ćete situacija imati potrebu pretjerano reagirati ali dajte sve od sebe da se suzdržite. Bit ćete dosta osjetljivi gotovo čitav dan a to vas može dovesti do nevolja i bespotrebnog stresa, posebno ako nekoga optužite za nešto što nije njegova krivica. Razmišljajte o budućnosti inače će manje rasprave postati velik problem.

DJEVICA

Imajte razumijevanja i strpljenja za druge da bi danas vladali situacijama i kontrolirali dešavanja u okolini. Ukoliko uspijete pronaći rješenje za nečiji problem, bit ćete glavni heroj i osjećati se ponosno. Koliko god vam se nešto činilo besmislenim, potrudite se i odvojite dovoljno vremena ukoliko je to nekome na prvom mjestu.

VAGA

Budite precizni kako bi izbjegli financijske pogreške i nesporazume koji bi se mogli dogoditi prilikom razgovora o važnim životnim temama. Ako se nađete u središtu debate, slobodno postavite pitanja jer ćete tako dobiti korisne informacije koje će vam pomoći u budućnosti. Ako imate dojam da je nešto čudno, onda to odbijte.

ŠKORPIJA

Budite oprezni kada je u pitanju traženje savjeta od drugih. Osoba sa kojom ste bliski mogla bi vas prilično zbuniti ako se udaljite od svojih životnih vrijednosti. Ukoliko se nađete u situaciji koja vam se čini nerješivom, vjerojatno će se samo raditi o tome da nemate sve informacije. Odgodite odluku i prvo sve detaljno istražite.

STRIJELAC

Nemojte sve što danas čujete doživljavati osobno. Isto tako, budite oprezni kada je u pitanju odabir društva i aktivnosti. Bit ćete jako dobro raspoloženi i otvoreni za nova iskustva ali vam neće svi iz okoline željeti dobro stoga nemojte ni očekivati da vam drugi odobravaju ono što radite. Moguće su pozitivne promjene u ljubavi.

JARAC

Rezultate kojima se nadate, možete dobiti samo ako se više fokusirate na trenutne zadatke i posvetite dovoljno pažnje detaljima. Nemojte dozvoliti da vam drugi ograničavaju slobodu, svoje odluke donesite samostalno. Ukoliko se neko i pokuša umiješati, budite malo agresivniji, jasno recite što mislite a onda krenite dalje.

VODOLIJA

Ako vam nešto nije jasno, obavezno postavite pitanja ili pokušajte samostalno istražiti činjenice. Da bi donijeli ispravnu odluku, morat ćete se više potruditi i prije svega dobro razumjeti pravo stanje stvari. Kada su u pitanju ljubavni odnosno privatni život, joj jednom evaluirajte trenutnu poziciju i postavite razumne ciljeve.

RIBE
Odmah ćete prijepodne čuti ili vidjeti nešto što će vam probuditi znatiželju. Pokušajte, prije nego što se oduševljeno prepustite novim osvajanjima, prvo prikupiti što više informacija. Moguća je promjena povezana uz karijeru a ona će vam pomoći da život gledate drugačijim očima. Odvojite nešto vremena i za pregovore.