Dnevni horoskop: Pažljivo slušajte i nemojte drugima upadati u riječ

Nemojte dozvoliti da vas društvo definiše.

Budite jedinstveni. Iako ćemo danas svi biti prilično osjetljivi na tuđe potrebe i uočavati tuđa raspoloženja, dan je zapravo idealan za procesuiranje vlastitih emocija i realizaciju ciljeva. Nemojte se upuštati u riskantnu komunikaciju, sve ostalo će biti pozitivno i uspješno.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete biti jako raspoloženi i spremni se pozabaviti konkurencijom odnosno težim poslovnim zadacima. Obavezno odmah ujutro napravite popis današnjih ciljeva a onda se okrenite njihovoj realizaciji. Sve one sitnice koje su vam se činile dosadnima ili kompliciranima, danas ćete obaviti u kratkom roku. Budite aktivni.

BIK (20.04. – 20.05.)
Ako želite prikupiti informacije koje smatrate da su vam potrebne da bi mogli stvari obaviti kako treba, pažljivo slušajte i nemojte drugima upadati u riječ. Dan nije povoljan za finalne odluke ali zato je za one manje. Kada je u pitanju privatni život, puno ćete lakše razumjeti situaciju ako bolje promotrite što se dešava.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ako imate višak energije i niste sigurni kako je trebate iskoristiti, ponudite svoju pomoć osobi kojoj je potrebna ili se uključite u rad organizacije koja pomaže potrebitima. Osim što ćete svojim djelima zaista učiniti razliku i nekome popraviti život, dobit ćete poštovanje i veće samopouzdanje. Pokažite dobru volju.

RAK (21.06. – 21.07.)
Bez obzira na sve današnje obaveze, a sigurno vam ih neće nedostajati, stanite na trenutak i dozvolite sebi malo odmora ili zabave. Potreban vam je odmak od svakodnevice stoga nemojte ignorisati vlastite potrebe jer bi mogli doći do zida te izgubiti inspiraciju. Ne morate svaki dan biti heroj. Dozvolite da vam netko pomogne.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas ćete biti jako zaposleni, motivirani i spremni obaviti sve što osobno smatrate bitnim. Obzirom da nećete imati dovoljno vremena za baš sve, odredite prioritete tako što ćete se fokusirati na projekte i situacije koje vam mogu donijeti najveću zaradu. Što ćete više informacija prikupiti, to ćete biti sposobniji donijeti odluku.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Od ranog će vam se jutra činiti da imate beskonačno mnogo obaveza i radnih zadataka. Iako će se pojaviti osjećaj zbunjenosti, nemojte dozvoliti da vas to dovede do ruba. Krenite korak po korak i iznenadit ćete se kad na kraju dana shvatite koliko ste toga obavili. Večernje sate provedite kod kuće da bi se riješili napetosti.

VAGA (23.09.-22.10.)
Neko će više puta dovoditi u pitanje vaše motive pa tako i način rada. Ako niste do sada igrali prema pravilima, očekujte dosta napete razgovore u kojima ćete se morati stalno pravdati i nešto dokazivati. Prioritet bi vam trebali biti međuljudski odnosi. Večer iskoristite za druženje, tako ćete dobiti zanimljive informacije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Razmislite o tome kako živite svoj život i provodite dane. Ukoliko niste zadovoljni sa situacijom, napravite nešto da se to promijeni. Nemojte očekivati da će drugi ljudi razumjeti i uočiti vaše potrebe pa vam ponuditi rješenje na dlanu, aktivirajte se. Novi će vam stav pomoći da u ljubavi sve negativno pretvorite u pozitivno.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nećete imati mira pa ćete tako teško moći provesti duže vrijeme na jednom mjestu. Posebno će napeti biti oni od vas koji se bave uredskim poslom. Budite oprezni kako ne bi napravili pogrešku i uzrokovali probleme u budućnosti. Isplanirajte dan tako da vam ostane dovoljno vremena za one aktivnosti koje vas motiviraju.

JARAC (22.12.-20.01.)
Da bi stvari obavili kako treba, morat ćete pristati na poneke ustupke ili predložiti kompromis. Neće vam baš sve ići od ruke a rijetko će ko poštivati odnosno razumjeti vaše planove. Klonite se promjena povezanih uz stanovanje jer ćete tu imati najviše problema. Prije nego donesete odluku, dobro istražite ono što vas zanima.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Ako želite ostvariti napredak, morat ćete više toga dijeliti sa drugima. Ne radi se samo o opipljivim stvarima već se to tiče ideja, misli i stavova. Nemojte biti zatvoreni. Iako će vas dosta okupirati novi interes, na kraju ćete dana naučiti nešto vrlo korisno. Osoba koju upoznate rado će vam pomoći, dozvolite joj da se uključi.

RIBE (20.02.-20.03.)
Razmislite o svojim potezima iz prošlosti, posebno onim poslovnim. Postoji puno toga što možete primijeniti na sadašnjost pa tako popraviti situaciju kojom niste zadovoljni, ostvariti napredak u projektu te sebi osigurati stabilniju financijsku budućnost. Da bi u ljubavi ostvarili uspjeh, morat ćete potpuno promijeniti pristup, prenosi tarot- horoskop.