Foto: Sarajevska sehara

Dnevni horoskop: Potrudite se i zakopajte stare ratne sjekire

Tokom dana će prevladavati mir i dobra volja.

Mjesec koji se nalazi u Biku naći će se u aspektu sa Neptunom pa će prijepodne nestati stres. Svi ćemo puno više cijeniti svoje okruženje a upravo će zato prevladavati pozitivna energija koja potiče na produktivnost. Potrudite se i zakopajte stare ratne sjekire.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Izgledna je prekretnica povezana uz karijeru i posao. Slobodno povucite prvi potez ili barem isplanirajte daljnje korake. Netko će ono što danas kažete smatrati dovoljno zanimljivim da bi se uključio u projekt na kojem radite. Birajte društvo u kakvom se krećete, budite spremni saslušati druge ali i reći svoje mišljenje.

BIK (20.04. – 20.05.)
Danas će se sve odvijati vrlo brzo ali će vam upravo to i odgovarati. Nemojte dozvoliti da vas osoba koja je lijena ili naprosto sporija od vas, zaustavi u onim aktivnostima koje vas mogu dovesti bliže realizaciji starih snova. Sve što je povezano uz dom i stanovanje danas će donositi dobre rezultate, uredite svoje okruženje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas ćete, kao i obično, biti vrlo pričljivi. Ipak, budite oprezni kako ne bi otkrili informacije koje ne želite odnosno koje bi netko mogao iskoristiti protiv vas. Koliko god će vam popodne biti teško zadržati entuzijazam za sebe, suzdržite se jer ćete jedino tako moći u potpunosti iskoristiti informacije koje usput saznate.

RAK (21.06. – 21.07.)
Koliko god to bilo teško, nemojte vi biti ona osoba koja će pokrenuti nezgodne teme ili istaknuti problem koji postoji dulje vremena ali o njemu svi šute. Promatrajte situaciju jer ćete tako znati kada je najbolje vrijeme za prvi korak. Predvečer se naoružajte strpljenjem jer bi se mogli baviti problemima koji vas ne uključuju.

LAV (22.07. – 22.08.)
Potrudite se i istražite stvari da bi otkrili informacije kojima se ne nadate, a koje se tiču nečega što vas zanima povezano uz karijeru. Slušajte svoju intuiciju, posebno ako vam ona govori da nekome trebate pomoći. Što ćete se više posvetiti radu za nečije dobro, to ćete se bolje osjećati i pritom pokrenuti niz pozitivnih dešavanja.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Bez obzira na situaciju, ako steknete dojam da nešto nije uredu, udaljite se ili odbijte ponudu. Vrijeme je da se zaštitite od bilo koga ili bilo čega što vam ne ide u prilog. Netko će dosta pretjerivati u svojim reakcijama. Koliko god vam se to činilo smiješnim, imajte na umu da bi se neke stvari ubrzo mogle izmaknuti kontroli.

VAGA (23.09.-22.10.)
Putovanje i zabava su ono što će vas danas dovesti do novih znanja. Nemojte odbijati nove kontakte, otvorite se da bi se bolje povezali sa osobama drugačijeg karaktera jer će one pozitivno utjecati na vašu budućnost. Iako ćete popodne biti ćudljivi i skloni pretjerano reagirati, to vas može dovesti samo u ljubavne probleme.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Pripremite se na dosta dešavanja povezanih uz financijsku situaciju. Novac će ići prema vama ali nemojte očekivati da će vam sve biti servirano na dlanu. Od ruke će vam ići sve što je povezano uz investicije, nekretnine, igre na sreću ali i poslovne ugovore. Počnite razmišljati drugačije i privući ćete osobe sa vizijom.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Od ranog ćete jutra imati puno stvari o kojima trebate razmišljati te isto toliko onoga što želite napraviti. Da bi mogli ostvariti sve što namjeravate, pažljivo rasporedite svoje vrijeme i za sve odredite rokove. Očekujte neočekivano da bi bili mentalno spremni za bilo kakve promjene tuđih odluka ali i raspoloženja te razmišljanja.

JARAC (22.12.-20.01.)
Za promjenu se malo opustite i udaljite svoje misli od briga. Jako će vam puno pomoći ako se barem na jedan dan udaljite od drugih ljudi, maknete iz centra pažnje te prepustite dio posla nekom drugom. Ne morate uvijek vi biti ona osoba koja nosi sav teret. Sigurno ste napravili više nego dovoljno stoga se oslobodite i odmorite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Posvetite se danas implementaciji promjena povezanih uz dom i stanovanje te privatni život. Sve što danas napravite pomoći će vam da se osjećate udobnije i sretnije. Na vama je u kojoj ćete mjeri promijeniti vlastiti životni stil a to će ovisiti o onim odlukama koje su ipak malo ozbiljnije. Izgledni su i brojni romantični trenuci.

RIBE (20.02.-20.03.)
Slobodno odbijte one aktivnosti i ponude koje vam se čine kao nešto što ne želite raditi. Nećete ništa propustiti ako odlučite da se nećete uvijek prilagođavati drugima, samo vam može biti bolje. Ukoliko zbog nekoga uporno imate osjećaj krivnje, ta osoba ne zaslužuje biti dijelom vašega života. Imajte na umu to koliko vrijedite.