Dnevni horoskop: Pripremite se na izljeve strasti i emocija

Svi će znakovi biti vrlo asertivni, posebno kada su u pitanju privatni odnosi, gotovo sigurno ćete se suočiti sa flertom i ljubavnim intrigama.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas će se sve odvijati vrlo brzo ali će vam to i odgovarati. Moći ćete odabrati zanimljive osobe koje su jedinstvene pa tako vrijeme provesti na kvalitetan način i unijeti u svoj život odlične promjene. U ljubavi je vjerovatna neobična ponuda koja će vas u prvi mah uznemiriti ali vam onda pomoći da shvatite što želite.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ukoliko vas muče bilo kakvi zdravstveni problemi, bez obzira na to koliko su mali ili se rijetko pojavljuju, provjerite o čemu bi se moglo raditi. Dan je povoljan za alternativnu medicinu te pronalazak zdravijeg načina prehrane. Naći ćete se pred zanimljivom prilikom koja će vas potaknuti na to da učinite nešto kvalitetno.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Dan je povoljan za različita putovanja ali i za bavljenje aktivnostima koje su nove odnosno čine vam se uzbudljivima. Sigurno ćete se uključiti u nekoliko kreativnih projekata te usput steći nove prijatelje. Šta god radili, budite spremni na stjecanje novih znanja. Ako želite promijeniti fizički izgled, krenite od manjih stvari.

RAK (21.06. – 21.07.)

Kada je u pitanju situacija unutar doma odnosno obitelji, pripremite se na žustre rasprave i potencijalne probleme. Najbolje ćete proći ukoliko se uspijete distancirati i izbjegnete bilo kakve rasprave. Ako se nađete u nezgodnoj situaciji, iskoristite metodu obrnute psihologije da bi ostvarili uspjeh. Riješite se negativnosti.

LAV (22.07. – 22.08.)

Iako ćete se osjećati odlično, imati povjerenja u druge ljude te im rado pomoći pri rješavanju različitih problema, danas ćete se dosta teško nositi sa vlastitim poteškoćama i biti skloni nejasno komunicirati sa osobama koje su vam najbitnije. Izbjegavajte sve one ljude koji vam ograničavaju slobodu ili su negativni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim poslom i smatrate da ne postoji prostor za napredak, vrijeme je da istražite nove prilike ili da se okrenete stjecanju novih znanja koja vas kasnije mogu dovesti do drugačije karijere. Slobodno porazgovarajte sa osobama koje znate cijeli život jer će doći do zanimljivog preokreta situacije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Sve što ste u posljednje vrijeme pokušavali ostvariti, danas će postati moguće. Osim što ćete vidjeti prve rezultate svog truda, budite sigurni u to da će vam osoba od autoriteta otvoreno priznati zasluge te predložiti nešto bolje i veće. Dan je općenito povoljan za neformalne poslovne dogovore, pregovore i timski rad.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte donositi veće odluke niti one koje bi mogle utjecati na budućnost vaše obitelji. Naime, nedostajat će vam nekoliko bitnih informacija, a ukoliko brzate, izgubit ćete novac ali i reputaciju koju ste gradili niz godina. Pokušajte se što više udaljiti od posla i obaveza, provedite poslijepodnevne sate u društvu osoba koje volite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Presložite svoje prioritete i budite spremni krenuti prema naprijed. Nemojte se oslanjati na neprovjerene informacije jer su velike šanse za to da se radi o glasinama i lažima. Privatni odnosi danas neće biti onakvi kakvima će se činiti pa se tako neće dogoditi ono čemu se nadate. Ako vas to previše muči, pokrenite razgovor.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas se nećete moći osloniti na druge pa se radije potrudite sve napraviti samostalno jer ćete tako izgubiti najmanje vremena i puno brže ostvariti željene ciljeve. Dan je idealan za razgovore sa prijateljima, otvorite goruće teme da bi se riješili problema bez kojih sigurno možete živjeti. Bit će teško u početku ali se isplati

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Vrijeme je da se više posvetite svom životnom stilu i načinu na koji se brinete o svom zdravlju. Osim što bi trebali promijeniti prehranu, razmislite o promjenama koje će vam omogućiti bolju financijsku, psihičku ali i emotivnu situaciju. U ljubavi je izgledna romantika. Neki će se tek danas ozbiljnije obavezati prema partneru.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte brzati sa svojim odlukama niti sa komentarima. Iako vam se neće svidjeti sve promjene koje će se oko vas događati, dajte sebi dovoljno prostora i vremena za razmišljanje. Nakon što se dojmovi slegnu, shvatit ćete da vam život ide u puno boljem smjeru. Poslijepodnevni su sati iznimno povoljni za naplatu starih dugovanja, piše Tarot horoskop.