Dnevni horoskop: Slobodno se oslonite na faktor sreće i isprobajte nešto potpuno novo

Jutro je odlično za konstruktivna razmišljanja i rješavanje emotivnih problema ali ne i onih druge prirode.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Koliko god se danas trudili, imajte na umu da ćete se većinu vremena suočavati sa osobama koje će vas usporavati i stalno postavljati nepotrebna pitanja. Umjesto da se iznervirate, fokusirajte se na ono što tek možete naučiti a vrijeme rasporedite tako da stignete potražiti odgovore na pitanja koja smatrate ključnima.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas nije onaj dan kada bi trebali izazivati svađu, upuštati se u debate ili inzistirati na razgovoru o škakljivim temama. Najviše ćete toga ostvariti ako se naučite raditi sa drugima i dozvolite da kolege sami vide kako neke stvari eventualno nemaju smisla ili ne funkcioniraju. Suzdržite se kritika, radije se uključite i budite pozitivni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas ćete izazvati najviše problema ako odlučite previše puta iznositi drugačije razmišljanje ili promijenite odluku koja utječe na ostale a obznanili ste je prije nekoliko dana. Budite posebno oprezni ako se nalazite na vodećoj poziciji, ključ uspjeha će se kriti u konzistentnosti. Pažljivo birajte što ćete danas pokrenuti i raditi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Slobodno se oslonite na faktor sreće i isprobajte nešto potpuno novo što vam se čini uzbudljivim. Danas ćete imati podršku okoline a sigurno ćete, nakon što pomognete nekom od kolega da riješi problem, dobiti i na popularnosti. Budite otvoreni i spremni prihvatiti osobe koje su drugačije. Mogući su manji ljubavni problemi.

LAV (22.07. – 22.08.)

Kada je u pitanju posao, željet ćete nekoga impresionirati pa ćete tako biti skloni preuzeti na sebe previše novih obaveza. Dobro razmislite prije nego što nešto obećate ili se upustite u novi projekt, bolje bi bilo da radite manje a kvalitetno. Izgledni su problemi sa voljenom osobom, posebno ako niste ispunili obećanje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Posao koji vas veseli ubrzo će vam dozvoliti da pokažete svoje talente. Oni od vas koji su morali biti konzervativni i previše profesionalni u prošlosti, konačno će imati priliku pokazati svoju kreativnu stranu. Ipak, nemojte posao shvaćati previše osobno kako se ne bi razočarali. Ostavite dovoljno vremena za djecu i starije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte očekivati da će danas sve prolaziti glatko niti da će vam na poslu sve ići onako kako ste zamišljali. Sigurno ćete ostvariti određeni napredak ali ćete njime biti zadovoljni samo ako spustite standarde i prestanete sami sebe forsirati. Budite marljivi i radite na ostvarenju cilja ali nemojte miješati privatni i poslovni život.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Umjesto da gledate širu sliku, danas obratite pozornost na detalje kako bi vidjeli manje mogućnosti koje bi trebali što prije iskoristiti. Naći ćete se pred zanimljivom prilikom koja će vam dozvoliti da isprobate nešto potpuno novo što će vas kasnije voditi novom projektu ili poznanstvima koja će voditi do puno veće zarade.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kada su u pitanju bliske osobe, nemojte dozvoliti da vas netko iz kruga rodbine ili prijatelja nagovori na situaciju ili dovede u poziciju koja bi mogla biti neugodna. Da bi više uživali u svakodnevnom okruženju i sebi olakšali život, donesite odluke koje možda i nisu popularne ali smatrate da su potrebne i da će vas razveseliti.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako postoji društvena aktivnost ili dešavanje koje vas zanima, raspitajte se i dajte sve od sebe kako bi sudjelovali. Dan je općenito dobar za isprobavanje novih stvari pa bi tako na poslu, ukoliko se nađete u takvoj situaciji, trebali prihvatiti priliku za rad na novom projektu. Potrebni su vam izazovi a sad ste u idealnoj fazi.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Već ćete prijepodne impresionirati pojedine osobe ali se nakon toga nipošto nemojte time hvaliti jer će oni koji vas poznaju dovesti u pitanje ono na čemu radite. Iako su pojedine promjene više nego potrebne, razmislite o tome kako će ih drugi prihvatiti i hoće li razumjeti vaše motive. Budite obzirni prema onima koji su vam bitni.

RIBE (20.02.-20.03.)

Polako će vam finansijska situacija biti sve jasnija. Ipak, nemojte brzati sa ozbiljnijim odlukama nego ih radije dobro promislite a danas se okrenite radu na kreativnim projektima. Osoba sa kojom ste oduvijek željeli raditi, vjerojatno će vam danas pružiti priliku. U ljubavi nije vrijeme za upuštanje u riskantne i tajne odnose, piše Tarot-horoskop.