Dnevni horoskop: Vjerujte vlastitoj intuiciji

Dan je odličan za prikupljanje novih i analizu starih informacija.

Lako ćemo odrediti što je kvalitetno a što nije pa tako, jednom za sva vremena, donijeti ispravne zaključke a onda i odluke. Vjerujte vlastitoj intuiciji više nego drugima, razradite planove za budućnost i slobodno dovedite u pitanje stare odnose.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Više se uključite u rad organizacije u koju vjerujete ili se aktivirajte oko društvenog dešavanja jer ćete na taj način stvoriti poseban odnos sa jedinstvenom osobom. Dan je idealan za rad u timu i na kreativnim projektima koji uključuju ljude raznih dobnih skupina. Raznolikost je ono što će vam danas donijeti najbolje rezultate.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte se previše dvoumiti, napravite ono što je neočekivano a čini vam se kao najbolji potez. Na taj ćete način povećati šanse da dobijete ono što dugoročno želite. Ako se nađete u raspravi povezanoj uz prošlost, držite se svoje priče ali nemojte pretjerivati. Tračanje će samo pokvariti situaciju stoga nastupite diplomatski.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas ćete imati pažnju okoline pa se obavezno potrudite iznijeti svoje ideje ili lobirajte za ostvarenje zahtjevnijih ciljeva. Iako ćete dobiti poneke odgovore koji vam se neće svidjeti, upravo će vas oni navesti na drugačiji način razmišljanja. Dobro razmislite o kritikama jer ćete tako ostaviti manje prostora za pogreške.

RAK (21.06. – 21.07.)
Očekuje vas dosta rasprava povezanih uz finansije. Obavezno se fokusirajte na ono što radite u određenom trenutku kako bi pokazali da ste ozbiljni te da brzo rješavate eventualne probleme i novonastale situacije. Dajte sve od sebe da bi smislili plan kako se riješiti dugova. Stres ćete ukloniti ako stvari rješavate u hodu.

LAV (22.07. – 22.08.)
Dan je idealan za uvođenje promjena vezana za dom. Slobodno se odlučite za one drastične jer će imati najbolji efekt. Ako vam neko skrene pozornost na zanimljivu investiciju, razmišljajte proaktivno ali budite umjereni sa povratnim reakcijama. Otkrijete li novi izvor zarade, riješit ćete dobar dio starih problema.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Bit ćete jako fokusirani na sve ono što vam može omogućiti bolji životni stil i općenito napredak u životu ali se to neće svidjeti članovima obitelji i voljenoj osobi. Da bi sve bilo u redu, obratite pozornost na privatne obaveze i odgovornosti koje imate prema najbližima. Ne bi bilo loše isplanirati porodični izlet ili putovanje.

VAGA (23.09.-22.10.)
Započnite dan tako što ćete poraditi na sebi. Razmislite o svakodnevici i pokušajte uvesti novu rutinu da bi se osjećali još bolje te bili produktivniji. Kada je u pitanju posao, imat ćete odlične ideje ali ćete danas teško naći dovoljno vremena za njihovu detaljniju razradu. Okružite se osobama koje vam daju podršku i inspiraciju.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Uspješno ćete detektirati probleme drugih osoba i pomoći im pronaći najbolje moguće rješenje a istovremeno nećete biti objektivni po pitanju onih vlastitih. Samo će mali broj vas primjetiti što se dešava u krugu prijatelja i porpdice dok će drugi više razmišljati o poslu i trenutnoj poziciji. Ne donosite nikakve značajnije odluke.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Iskoristite svaku priliku koja vam dozvoljava da prodiskutirate svoje planove sa prijateljima, bliskim kolegama i nadređenim osobama koje su pravedne. Prije nego što nastavite dalje sa njihovom realizacijom, bitno je da osigurate svoju financijsku poziciju. U ljubavi odnos nije onako čvrst kako mislite, ne podcjenjujte partnera.

JARAC (22.12.-20.01.)
Slobodno isplanirajte društvene aktivnosti ali nemojte pretjerati u financijskom smislu. Budite kreativni i iznenadit ćete se koliko će atmosfera biti bolja i to za puno manje novaca. Oni od vas koji se nalaze u dužoj ljubavnoj vezi, trebali bi razmisliti o budućnosti. Dovedite odnos u pitanje ako druga strana ne zna sa novcem.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Drugi će cijeniti vašu otvorenost te sposobnost pregovaranja, čak i oni koji se zapravo neće složiti sa vašim mišljenjem ili planovima. Danas ćete biti iznimno uvjerljivi ali samo ako se koncentrišete, odnosno ako se radi o nečem što vam je bitno. Mogući su problemi sa osobama od autoriteta te sa birokratijom, budite strpljivi.

RIBE (20.02.-20.03.)
Oni od vas koji su nedavno sklopili novo prijateljstvo sa osobom iz radne okoline, danas mogu računati na to da će ih ta osoba obraniti ili zaštititi. Dan je idealan za bavljenje raznim problemima ali ćete najbolje ideje imati kada su u pitanju oni financijski. Fokusirajte se na stare talente da bi pronašli nove ideje za dodatnu zaradu, piše tarot-horoskop.