Fotografija koja je obišla svijet: Kada ne vjeruješ ni vlastitoj ženi

Upravo naslovna fotografija ovog članka je posljednjih dana obišla društvene mreže.

Mnogi zbijaju šale zbog pogleda koji je Donald Trump uputio ka glasačkom listiću kojeg popunjava još uvijek akutelna prva dama Melania Trump.

Glavno pitanje koje se postavlja na društvenim mrežama jeste “da li je ovo trenutak kada ne vjeruješ ni vlastitoj ženi”.

A da je stanje u braku Donalda i Melanie kritično pokazuju i posljednje informacije svjetskih medija. Prema njihovim informacijama Melania broji minute do razvoda.

Naime, Melania je počela plakati kada je Donald 2016. godine izabran za predsjednika, a dobro upućeni kažu da nikada nije ni željela da on pobijedi.

Trebalo joj je pet mjeseci da se preseli u Bijelu kuću, a razlog je navodno to da njihov sin Barron mora završiti školu.

Stephanie Wolkoff, bivša saradnica Melanie Trump, tvrdi da je razlog bio sporazum poslije razvoda, kojim bi Barron dobio jednak dio nasljedstva kao njegovi braća i sestre.

Wolkoff je također tvrdila da Melania i Donald ne spavaju u istoj sobi u Bijeloj kući te da se radi o “braku transakciji”.

Omarosa Manigault Newman bivša savjetnica Donalda Trumpa također je mišljenja da je razvod braka blizu.

Melania broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se od njega. Da je to uradila dok je bio predsjednik, to bi bilo veliko poniženje i on bi sigurno našao način da je kazni“, kazala je.

Nakon pobjede Joea Bidena Melania se prvi oglasila.

Ona je na Twitteru napisala da američki narod zaslužuje poštene izbore.

Svaki legalni, a ne nelegalni, glas treba biti prebrojan. Moramo zaštiti našu demokratiju potpunom transparentnošću“, poručila je Melania.

CNN je, pozivajući se na pouzdan izvor, objavio da je Melania savjetovala suprugu da prihvati poraz, a njena objava je stigla ubrzo nakon ove vijesti.