Najopasniji horoskopski znakovi prema osobinama i statistici

Prema astrologiji, svaki znak ima negativne osobine pomiješane s pozitivnima, ali kod nekih ta negativa je dominantnija.

Prema pojedinim podacima FBI-a najopasniji horoskopski znak je Rak jer je u njemu rođeno najviše serijskih ubojica, ali to nije tačno. Istraživanje u koje su uključeni podaci 488 ubojica pokazalo da je da su Rakovi najmanje opasni. Prema osobinama znakova i statistici, najopasniji horoskopski znakovi su Jarčevi, a slijede ih Lavovi i Škorpioni.

Jarac
Šta ga čini opasnim: Pravi je kriminalac s bezbrižnom naravi. Jarčevi su spremni počiniti zločin, bilo da je riječ o džeparenju ili ubistvu. Problem im čini njihova bezbrižnost pa bi ih se lako uhvatilo.

Lav
Šta ga čini opasnim: Psihotičan je i nagle naravi. Ovaj vatreni znak je pod kontrolom Merkura što ga čini psihotičnim i spremnim počiniti zločin radi slave.

Škorpion
Šta ga čini opasnim: Ljubomoran je, agresivan i sklon sadizmu. Ljubomorni i agresivni Škorpioni mogu biti jako opasni kad okolnosti nisu njima po volji. Zbog svoje sadističke prirode vole manipulirsti drugima, pa čak i ako nisu u stanju sami počiniti zločin, lako mogu manipulisati drugima da to naprave umjesto njih. Plaćene ubice najčešće su u horoskopu upravo Škorpioni, piše index.