Video/ Korisnici društvenih mreža ismijavaju predstavljanja Kukića i Prevljaka

Ni onaj predizborni skup u Zenici gdje je uz harmoniku zapjevao i Fuad Kasumović nije u žiži javnosti posljednja dva dana kao ona dva, jedan u Banovićima, drugi na Ilidži. 

Znaju stranke biti maštovite kada je predizborna kampanja u pitanju, nekada i previše maštovite, ali dva predstavljanja kandidata na predizbornom skupu su nasmijala region, slobodno možemo konstatovati.

Za jednog kažu da je donio sunce u Banoviće, Mevla ga rodila, 1958. godine. Zove se Mirsad Kukić. I ni manje ni više predstavljen je kao Božiji Poslanik, izvinjavamo se svim vjernicima na uzaludnom pominjanju Božijeg imena, ali samo citiramo riječi Elzine Pirić koja je prozivala Kukića tu noć.

Pa pogledajte o čemu se radi:

Drugi je graniči s prethodnim video. Dobro ne graniči, gori je. A to je predstavljanje Fikreta Prevljaka na Ilidži za poziciju načelnika.

Na tom predizbornom skupu, koji je više izgledao na boks meč i prozivanje boksera, osoba koja je prozivala Prevljaka malo se zanijela u emocijama i “malo pretjerala”. Ovakvom performansu pozavidjeli bi i mnogi glumci.

Kako kaže, Fikret priča svojim djelima, a ovima “što će pospremiti iz temelja” poručio je da “ne da temelje”. Usudit ćemo se da prokomentarišemo, te reći da ima logike što ne da temelje, jer sam Bog zna šta bi iz tih temelja izašlo…

Pogledajte to spektakularno predstavljanje…

Pišite nam u komentare koje pobjednik duela, Ilidža ili Banovići.

Nije dugo trebalo da šale počnu izbijati na društvenim mrežama. Samo nam Raja s biroa daje dovoljno materijala za odvojen članak od ovoga…