Video/ O nesuđenoj ljubavi: Prije 28 godina objavljena pjesma “No Ordinary Love”

Jedna od najpoznatijih soul pjesama “No Ordinary Love” objavljena prije 28 godina, a i dalje nastavlja očaravati publiku.

Popularni bend Sade objavio je “No Ordinary Love” 28. novembra 1992. godine na albumu “Love Deluxe”.

To je jedan od najvećih hitova Sade Adu, pjevačice iz istoimenog benda.

Pesma je posvećena Karlosu Skoli, filmskom reditelju iz Madrida. Iako su tada bili u braku, stalno su bili razdvojeni, pa je Sade naslutila razvod.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Međutim zbog brojnih turneja nije opstala. Poslije toga nikada se više nije udavala. Sade je rekla da brak nije za nju, iz sljedeće veze sa producentom Bobom Morganom dobila je dijete. Ali i ta veza se brzo završila, prenosi Radiaktivni Komarac.

“Ta ideja o životu sa samo jednom osobom izuzetno je nepraktična. Naročito ako uzmemo u obzir mnogobrojne promjene kroz koje prolazimo tokom života. Ako nešto radim, ne primjećujem ništa oko sebe. Ako razgovaram sa nekim telefonom, onda sam posvećena samo tome. Nemam vremena ni za koga drugog što je žalosno. Sviđaju mi se ljudi koji mogu da rade više više stvari istovremeno, ali ja jednostavno nisam takva, što može biti zastrašujuće“, iskrena je Sade.