Dnevni horoskop: Pripremite se na dosta zahtjevan dan

Slobodno na prvo mjesto stavite vlastite potrebe, želje i ciljeve ali budite pritom obazrivi prema drugima.

Vrlo će lako dolaziti do nesporazuma koji mogu prerasti u sukobe, posebno ako neke stvari shvatite bezbrižno i ne potrudite se oko sugovornika. Budite pažljivi sa riječima, jasni i što više direktni.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete saznati nešto zanimljivo pa tako uspješno predvidjeti buduće trendove u industriji kojom se bavite. Slobodno razradite novu ideju i pustite mašti na volju, nemojte se ograničavati niti previše oslanjati na druge. Putovanje i poslovni pregovori svakako su nešto što morate danas isplanirati, organizirajte se i aktivirajte.

BIK (20.04. – 20.05.)
Danas će vam sve vrste partnerskih odnosa predstavljati manji ili veći izazov. Mogući su nesporazumi, posebno sa osobama u čijem se društvu osjećate iznimno opušteno i slobodno. Ako vidite da neko izaziva sukob, budite se spremni obraniti ali nemojte stvari zaključivati unaprijed. Pretjerivanjem ćete samo pogoršati situaciju.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Imat ćete snažnu potrebu za riješiti se svega što vam se čini napornim, dosadnim ili previše zahtjevnim. Iako ćete biti u pravu i sigurno razmišljate ispravno, imajte na umu kako bi naglim potezima mogli šokirati osobe koje poznajete dulje vremena. Ako razmišljate o potpuno novom poslu, sad je vrijeme za istražiti opcije.

RAK (21.06. – 21.07.)
Imat ćete odlične ideje i lako u njih uvjeriti druge. Ipak, umjesto da se okrenete traženju usluga i materijalnih dobara, razmislite o tome da prvo predstavite svoje kvalitete i istaknete sve ono što možete ponuditi a drugi ne mogu. Novac nemojte trošiti na ono u što ne vjerujete, posebno ako vas u tom smjeru vodi tajni partner.

LAV (22.07. – 22.08.)
Pripremite se na dosta zahtjevan dan u kojem se gotovo ništa neće odvijati onako kako ste predvidjeli, priželjkivali ili isplanirali. Kada su u pitanju međuljudski odnosi, trebali bi još jednom preispitati strategiju koju trenutno imate. Promjene naučite prihvaćati u hodu ali nemojte pritom ići linijom manjeg otpora.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Polako će sve biti jasnije. Danas ćete biti u odličnoj poziciji za promjene povezane uz privatni život. Poradite na odnosu sa osobama koje volite a za koje u posljednje vrijeme niste mogli odvojiti dovoljno vremena. Razgovori će vam dati zanimljive sugestije kao i podršku. Putovanje i komunikacija će vam otvoriti sva vrata.

VAGA (23.09.-22.10.)
Vrijeme je da preispitate sami sebe i definirate ono što vas pokreće. Ako zaključite da ste pogriješili, otvoreno to i recite kako bi izbjegli bilo kakve probleme u budućnosti. Bliskim osobama neće smetati ono što ste napravili nego ono što eventualno niste a znate da bi trebali. Ostanite vjerni starim obećanjima i prijateljima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Bez obzira na vikend i ugodnu atmosferu, šteta je ne posvetiti barem dio dana poslu. Oni od vas koji se u posljednje vrijeme bore sa jakom konkurencijom, sad bi trebali smisliti novi potez a onda definirati sve buduće korake. Kada je u pitanju ljubav, ukoliko ste tek od nedavno u novoj vezi, čuvajte se naglih i brzih odluka.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Naravno da ćete pokušati promijeniti sve ono što ne valja ali imajte na umu da će vas drastične mjere samo dovesti do gubitka novca. Nemojte niti razmišljati o novim poslovnim partnerstvima ili investicijama koje uključuju veći broj osoba. Ako mislite doći do dodatnog izvora prihoda, učinite to samostalno i kreativno.

JARAC (22.12.-20.01.)
Sve promjene koje će se danas dešavati sigurno će vam donijeti odlične stvari kao i zdrave ponude. Bez obzira na ono što vam govore članovi obitelji ili voljena osoba, dokazali ste se u prošlosti stoga, slobodno nastavite sa vlastitim planovima ili ispunite obećanja koja ste davno dali sami sebi. Jasno odvojite emocije od karijere.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Puno toga možete ostvariti ako se posvetite planiranju kraćeg poslovnog putovanja ili danas dogovorite otvoren razgovor sa kolegama sa posla ili osobom koju smatrate mentorom. Ipak, koliko god se dobro osjećali u nečijem društvu, pripazite na to sa kim razgovarate kako ne bi iznijeli stavove koji su previše konzervativni ili snažni.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako znate da ste u posljednje vrijeme izbjegavali rješavanje tekućih problema, nemojte se danas čuditi niti žaliti nakon što svi izađu na površinu. Da bi izbjegli stvaranje novih, krenite ih analizirati i rješavati korak po korak. Vrijeme je da dovršite sve poslovne i privatne zaostatke kako bi konačno nastavili dalje sa životom, prenosi tarot-horoskop.