Božićno čudo: Otkrila da je trudna 30 minuta prije rođenja djeteta

Kada se Ally Opfer probudila 21. decembra 2016. godine, nije imala pojma da je trudna i da se sprema roditi pravo božićno čudo, a sve je započelo sa strašnim bolovima zbog kojih je završila u bolnici.

Ally Opfer iz Clevelanda u SAD-u je ispričala svoju priču koju možemo sa sigurnošću nazvati božićnim čudom.

Taj je dan počeo kao i svaki drugi, uzela sam torbu i krenula na vježbanje s navijačicama. Bila sam student i rokovi su završili, ali sam trenirala i pod praznicima. U jednom trenutku sam shvatila da mi počinje mjesečnica. Naravno, nisam smjela dopustiti da me to zaustavi! Pet sati su me navijačice bacale u zrak i bila sam oduševljena, osjećala sam se kao i obično”, navodi Opfer.

Kazala je da su grčevi postajali sve jači dok se vraćala kući.

Njezina mama Theresa pronašla je podlogu za grijanje i sredstvo protiv bolova, što nije pomoglo i Ally je otišla u krevet.

“Bila sam iscrpljena, ali nisam mogla spavati. Bilo je čudno, nikad prije nisam patila od takvih bolova kod menstruacije. A ti su bolovi bili stvarno jaki”, kazala je.

Sljedećeg dana, 22. decembra, bol je još uvijek bila prisutna, a sada je i Ally izgubila apetit. Ipak, odlučna da sve nastavi normalno, kad je njezin tata David trebao pomoć u pomicanju kauča, ignorirala je valove agonije i uhvatila se za jedan kraj i pomagala je tati. Na kraju, 40 sati nakon što su počeli bolovi, Ally se složila s mamom i tatom da nešto stvarno nije u redu.

“Nisam se udebljala, nisam osjećala umor niti sam osjećala čudne pokrete u trbuhu, a trbuh mi je bio ravan. Ni na koji način nisam mogla pomisliti da nosim dijete”, nastavlja Ally.

Liječnik je upitao Ally da li je ikada prije bila trudna, čim je odgovorila da nije,, kazao joj je da je trudna već 38. sedmica.

U punom ste trudu. Moramo vas odmah dovesti do sale za porođaj, rodit ćete dijete“‘, kazao je liječnik.

Napokon Ally postaje majka, po prvi put čuje plač svog djeteta.

Nekoliko sekundi kasnije nakon neobičnog osjećaja povlačenja, Ally je začula plač.

“Tada je to postalo stvarno. Rodila sam bebu. Još je nisam mogla vidjeti, odveli su je na vaganje i provjeru. Ali postala sam majka“, kazala je.

Ally je na svijet donijela predivnog sina.

“Još jedan šok. Ovo je bio prvi dječak rođen u našoj obitelji u 43 godine!“, kazala je Ally.

S djetetom na prsima, Ally je kolicima vraćena u svoju sobu kako bi sina upoznala s novim djedom.

Dok je Ally čvrsto držala svoju bebu, vijest se brzo proširila. Dvije Allyine starije sestre, zajedno s ostalom rodbinom, nisu imale pojma što se upravo dogodilo.

“Jedna od mojih sestara rekla je da joj se sviđa ime Oliver i rekla sam joj “Čekaj, i meni!”, pa sam ga počela zvati Oliver da vidim hoće li mu odgovarati i zaključila sam da je savršeno”, kazala je sretna majka.

Njegovo srednje ime je David, na Božić, dva dana nakon što se Oliver rodio, vijest je obišla društvene mreže.

Obitelj je kasnije došla s božićnom večerom i darovima, a Ally je uživala u najdivnijem i najčudnijem božićnom danu u svom životu.

Svoju priču Ally je podijelila na društvenoj mreži Facebook, u nastavku teksta možete pročitati u cjelosti njenu “Božićnu priču”.

I’ll share my story every year! For those who haven’t read it…

Posted by Ally Opfer on Wednesday, 23 December 2020