Dnevni horoskop: Dan je idealan za timski rad

Danas ćemo svi biti vrlo prizemljeni i u dodiru sa samima sobom te svojim emocijama.

Mjesec će se premjestiti u Bika, znak koji voli uživati u profinjenim stvarima. Ipak, budite oprezni ako vam budžet nije prevelik a istovremeno planirate shopping za sebe i drage osobe. Imajte na umu financijske i emotivne granice.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Teško ćete moći zadovoljiti baš sve osobe koje želite ali će vas razumjeti osobe do kojih vam je najviše stalo i to vam treba biti jedino bitno. Godit će vam bilo kakav odmor, u miru razmislite o budućoj strategiji jer ćete se tako odlučiti za najbolje moguće poteze a onda će vas rijetko tko moći zaustaviti. Razmišljajte proaktivno.

BIK (20.04. – 20.05.)
Razmotrite sve opcije koje imate ali onda odaberite onu koja garantira da ćete se moći udaljiti od privatnih problema. Mnogi će od vas danas imati probleme sa starijim članovima porodice pa se osjećati anksiozno, posebno ako se pokrenu teme koje podrazumijevaju stare probleme ili odgovornosti koje nisu raspoređene.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Vrijeme je da malo drugačije počnete gledati na svoj život. Već ćete danas otkriti nekoliko skrivenih problema koji će vas sigurno zbuniti a vjerojatno i usporiti po pitanju budućih ciljeva. Nemojte biti nervozni, shvatite to kao dobru priliku za razmišljanje i definiranje kome možete vjerovati a kome više ne. Budite objektivni.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas bi vam neko mogao ponuditi novu poziciju. Sigurno ćete se osjećati ponosno ali prije nego što odmah prihvatite sve uvjete, razmislite o tome koliko ćete tu profitirati odnosno možete li ipak pregovarati pa tako ostvariti nešto više. Dan će vam uljepšati odlazak u shopping a večernje sate provedite sa voljenom osobom.

LAV (22.07. – 22.08.)
Pazite sa kim danas razgovarate i o čemu. Neko će vas pokušati iskoristiti u nadi da će od vas otkriti povjerljive informacije ili preko vas upoznati osobu od koje želi dobiti uslugu. To ne znači da trebate na stvari gledati negativno ali znači da se trebate pobrinuti da nešto dobijete zauzvrat. Ne uključujete se u tuđe debate.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ukoliko vam je potrebna podrška, potrudite se da je danas dobijete. Bit ćete jako uvjerljivi i drugima odavati dojam fokusirane osobe koja točno zna što želi i kako to može dobiti. Iako ćete se suočiti sa neistomišljenicima pa i opozicijom, ostat ćete ona osoba koja ima sve pod kontrolom stoga se ne dajte smesti ili usporiti.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas možete riješiti različite pravne ili financijske probleme ukoliko se okrenete svom šarmu, intelektu i intuiciji. Nemojte očekivati previše od drugih ljudi, radije se fokusirajte na vlastite sposobnosti i prednost dajte samostalnom istraživanju. Novi će vam prijedlog pomoći da bolje shvatite vlastiti potencijal i kvalitete.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Putovanje i komunikacija će vas dovesti do korisnih informacija uz pomoću kojih možete bez previše razmišljanja odrediti sljedeće korake. Nemojte se sramiti niti biti previše skromni, pokažite koliko ste raznoliki i prilagodljivi jer će upravo to impresionirati nekoga od nadređenih. U ljubavi očekujte neugodno iznenađenje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ukoliko imate dilemu, a istovremeno vam se ne čini da su neki plan ili ideja razumni, povucite se i nemojte ništa započinjati. Imajte na umu trenutne obaveze da bi shvatili kako će vam dodatne odgovornosti samo donijeti više stresa. Držite se onoga što znate, nije vrijeme za promjene. U ljubavi ćete morati dokazati svoju vjernost.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte izbjegavati društvena dešavanja i neformalne razgovore jer ćete se tako bolje povezati sa osobama koje vam mogu pomoći u nečem što već radite. Bit ćete zabavni i dobro raspoloženi pa ćete tako sigurno mnoge oboriti sa nogu svojim šalama i šarmom. Slobodno se izrazite, budite svoji i pokažite samopouzdanje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Pokušajte što više toga raditi samostalno jer ćete tako ostvariti najbolje rezultate. Ipak, nemojte popustiti pred nečijim pohvalama na način da prihvatite dodatne obaveze jer bi se moglo raditi o manipulaciji. Netko bi vas mogao nehotice odvesti u pogrešnom smjer, razmislite o onom što želite napraviti u poslovnoj budućnosti.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas ćete pokazati drugima kako stvari percipirate na malo drugačiji način. Osim što ćete iznijeti zanimljive vizije, potaknut ćete druge na kreativnost i maštu. Dan je idealan za timski rad a upravo ćete sa realnim planovima zadobiti interes osobe od koje to niste očekivali. U ljubavi se klonite kombinacije posla i strasti, prenosi tarot-horoskop.