Dnevni horoskop: Danas ćete se moći uspješno pobrinuti za emotivne probleme

Mjesec će danas prolaziti kroz Jarca pa tako svim znakovima dati priliku za prizemljenost i pragmatičnost.

Ovaj zemljani znak jako cijeni sabranost pa će tako mnogi uspješno kontrolirati donedavne burne emocije. Slobodno postavite granice, osobito ako netko krene na vas vršiti pritisak ili želite što prije do slobode.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ostavite danas sebi dovoljno vremena za zabavne trenutke i stvaranje uspomena sa prijateljima i porodici. Potreban vam je ispušni ventil, posebno ako ste u zadnje vrijeme pod stresom, a znate da se situacija neće tako skoro popraviti. Neće svi razumjeti vaš način razmišljanja ali ako vam nešto odgovara, nastavite sa tim dalje.

BIK (20.04. – 20.05.)
Imajte na umu sa kim danas razgovarate. Nemojte dozvoliti da vas zavara bliska osoba sa uvjeravanjem da je sve u redu. Neće se raditi o nečem zlonamjernom ali bi vas to moglo dosta usporiti. Velike su šanse za to da ćete se morati baviti skrivenim problemima. Najbolje ćete rezultate ostvariti u razgovorima u četiri oka.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Investirajte u sebe i svoju budućnost, ne nužno novčano. Dan je idealan za nastavak obrazovanja, upisivanje tečaja ili samostalno učenje vještina za koje smatrate da će vam koristiti pri razvoju karijere. Kada je u pitanju posao, budite ozbiljni i nemojte se igrati. Vrijeme je jako dragocjeno stoga ga nemojte više gubiti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas ćete se moći uspješno pobrinuti za bilo kakve emotivne probleme. Mnogi će od vas tako dokazati drugima kako su otvoreni za suradnju ali isto tako to očekuju od druge strane. Slobodno budite opušteni i nastupite onako kako vam intuicija govori. Društvene će aktivnosti voditi romantici, otvorite svoje srce.

LAV (22.07. – 22.08.)
Držite se onoga što znate i u čemu imate iskustva. Budite oprezni ako osjetite da vas netko na kulturan način pokušava navesti na to da se pobrinete za stvari koje vam nisu u interesu ili naprosto nemate trenutno za njih vremena. Okrenite se i diskusijama na radnom mjestu jer ćete tako dobiti nove i jako zanimljive savjete.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ukoliko možete, isplanirajte putovanje ili odmor. Ukoliko ne, barem odvojite nešto više vremena za odmor. Dan je također povoljan za promjene fizičkog izgleda ali i mjesta gdje često boravite. Mlađe će vam osobe dati jako zanimljiv pogled na svijet a za mnoge će večernji sati biti obilježeni ugodnim razgovorima i romantikom.

VAGA (23.09.-22.10.)
Obiteljski će problemi biti kompleksni stoga nemojte stvari podcjenjivati niti smatrati kako ćete odmah pronaći rješenje. Oni od vas koji se u posljednje vrijeme susreću sa različitim žalbama i diskusijama te nikako ne mogu odrediti koja je priča istinita, danas bi trebali biti kreativni i postaviti ona pitanja koja ih najviše muče.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Sve će biti u redu, uz uvjet da stvari danas ne shvaćate previše ozbiljno. Dan je idealan za bolje se povezati sa osobama koje idu istim životnim putem kao vi. Nemojte se ustručavati i slobodno podijelite svoje ideje ili misli sa takvim ljudima ali nemojte pritom nikoga ogovarati niti iznositi informacije koje još niste sami provjerili.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete moći ostvariti željene rezultate i sigurno do večernjih sati imati razloga biti na sebe ponosni ali ćete najviše toga postići ukoliko se prvo dobro organizirate. Slobodno razmotrite sve opcije i odvojite nešto vremena za kreativne prijedloge. Ukoliko netko želi od vas nešto posuditi, odbijte i radije investirajte u sebe.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ispostavit će se kako su najbitnije stvari povezane uz porodicu, dom i sve pozitivne promjene koje možete već danas uvesti u svoj život. Krenite od malih stvari ali obavezno razmotrite i nove prilike za poslovni rast. Nemojte dozvoliti da financijske odluke unište odnos koji smatrate dobrim, spremno predložite kompromis.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Pokušajte biti barem malo diskretni. Nemojte previše govoriti o svojim planovima ili namjerama. Prije nego što se odlučite nešto prezentirati ili promovirati, dobro se pripremite i pokušajte predvidjeti sve moguće ishode. Upravo će element iznenađenja najviše impresionirati onu osobu koja vam može konkretno i puno pomoći.

RIBE (20.02.-20.03.)
Provedite dovoljno vremena u razvijanju vlastitih talenata ili u borbi za opće dobro. Kada su u pitanju promjene privatnog života, nemojte ih uvoditi sve dok smatrate da bi se neko radi toga mogao osjećati izdano ili ranjivo. Dobra sreća vas može pratiti ali ćete u njoj moći uživati samo ako prvo dobro isplanirate poteze, prenosi tarot-horoskop.