Dnevni horoskop: Danas je dan za ljubav

Danas nas očekuje trigon Mjeseca, Neptuna i Venere.

Prepustite se lijepim trenucima jer će prevladavati ugodna energija koja potiče na sanjarenje i romantiku. Dobru bi atmosferu mogao pokvariti četverokutni položaj Mjeseca i Marsa jer neće svi biti raspoloženi za razmjenu emocija, nekima će nedostajati i elana.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Kada su u pitanju problemi, danas ćete prema njima nastupati dosta ležerno. Iako je moguća poneka pogreška, zapravo ćete se tim stavom bolje povezati sa osobom koja će vam pomoći istaknuti talente. Očekujte romantično poslijepodne, pravo je vrijeme za stupanje u novi odnos ili za zbližavanje sa voljenom osobom.

BIK (20.04. – 20.05.)
Iako to možda i nije tako loše sa emotivne strane, bit ćete skloni potrošiti previše novca ali i vremena na stvari povezane uz dom i obitelj. Sve će biti u redu uz uvjet da ne zanemarite poslove koji su hitni. Osoba kojoj se planirate povjeriti neće moći čuvati tajnu. Ako se i sjetite voljene osobe iz prošlosti, oduprite se komunikaciji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Što god danas radili, zauzmite jedinstven pristup, posebno ako želite što prije nadmašiti kolege odnosno bilo kakvu konkurenciju. Budite oprezni prilikom otkrivanja namjera za budućnost jer će vam netko vrlo rado pokvariti planove. Nastavite dalje pametno i držite se starih planova, nije vrijeme za nagle i brze promjene.

RAK (21.06. – 21.07.)
Promjena može biti odlična stvar, čak i ako to nije nešto sa čime se lako nositi. Pokušajte u hodu donijeti one odluke za koje smatrate da će vam olakšati poslovnu budućnost. Sa svojim talentima i željom za uspjehom, teško da možete pogriješiti. Ukoliko niste zadovoljni privatnim životom, slobodno danas povucite prvi potez.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bit ćete danas prilično emotivni, sentimentalni i skloni zabavi. Iako će vam to osigurati simpatije okoline, nemojte dozvoliti da vam dan prođe previše ležerno odnosno da zaboravite na nešto što je bitno osobi do koje vam je stalo. Pristup koji zauzmete, a tiče se novih postignuća, sigurno će impresionirati osobe koje će pomoći.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte dozvoliti da vas neko prisiljava na odluke koje morate donijeti povezano uz posao. Imate dovoljno vremena stoga nemojte brzati. Danas ćete se osjećati prozvanima te smatrati da morate rješavati stvari koje zapravo nisu vaša briga. Ubrzo ćete naići na informacije zbog kojih ćete promijeniti svoj način razmišljanja.

VAGA (23.09.-22.10.)
Budite otvoreni kada su u pitanju svi oni problemi u vezi kojih imate snažne stavove i spremni ste ponuditi rješenje. Danas ćete lako okupirati osobe sa kojima razgovarate pa tako impresionirati one koji vam mogu otvoriti nova vrata. Bit ćete odlični i kada su u pitanju nesuglasice drugih osoba ali pripazite na odmor i san.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Kada su u pitanju privatne misli koje imate, a povezane su uz posao, bez obzira na sve šta danas čujete, zadržite ih za sebe. Budite jako oprezni prilikom razgovora sa osobama koje površno poznajete jer ćete biti skloni pogrešno protumačiti ono što govore. Vjerujte u sebe i prestanite se uspoređivati sa lošijim kolegama.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bit ćete jako zaintrigirani novim mjestima, osobama i stvarima koje vam mogu olakšati svakodnevicu. Kada je u pitanju ovo posljednje, budite oprezni kako ne bi potrošili novac na nešto što ne ispunjava obećano. Oni od vas koji imaju nove radne kolege, mogli bi se iznenaditi kad shvate da postoji puno bolji i lakši način rada.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte misliti da morate pod svaku cijenu obaviti sve ono što ste sebi danas zadali. Prije nego što se posvetite poslu, trebali bi se pozabaviti privatnim odnosima te onima iz prošlosti koji vam ne daju mira. Dan nije povoljan za potpisivanje novih ugovora niti za obvezivanje, pokušajte sebi kupiti barem dan vremena.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Klonite se bilo kakvih zavjera i mreža koje netko plete povezano uz posao. Potrudite se napraviti nešto dodatno za one osobe koje vam mogu promijeniti život ili vam pomoći da dođete do nekog od ciljeva. Vrijeme je da dobro razmislite o viziji budućnosti, a onda da precizno odredite sljedeće korake i osmislite novu strategiju.

RIBE (20.02.-20.03.)
Preuzmite kontrolu nad situacijom i počnite više forsirati sve ono što želite. Možete ostvariti puno toga ali ćete imati probleme sa koncentracijom, distrakcije stoga svedite na minimum i jasno drugima dajte do znanja kako nemate vremena za ležernost i usputne razgovore. Investicija će se isplatiti ako na tom putu niste pohlepni, prenosi tarot-horoskop.