Dnevni horoskop: Danas možete ostvariti puno toga

Saturn će preko noći zakoračiti u Vodoliju pa nas tako natjerati na to da izazovemo tradiciju ali pritom ostanemo vjerni svojim ciljevima i čvrstim uvjerenjima.

Mnogima će kroz dan pomoći konjunkcija između Mjeseca i Saturna, posebno onima koji se nađu u čudnim situacijama, prekidima planova i novim zadacima.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte se toliko opterećivati budućim obavezama. Stanite na trenutak i vratite se onim stvarima koje volite a za koje nemate dovoljno vremena. Ostavite dovoljno vremena za prijatelje, voljenu osobu, tajnog partnera ili djecu kao i za stare hobije. Dan je idealan za razmišljanje o promjenama fizičkog izgleda ali i životnog stila.

BIK (20.04. – 20.05.)
Ukoliko se zbog emocija odlučite udaljiti i zahladiti odnose sa nekim iz kruga prijatelja ili obitelji, sigurno ćete samo pogoršati situaciju i na kraju doprinijeti općem neslaganju više osoba. Potrudite se zadržati mir, ako ne i riješiti tekuće probleme. Nemojte danas započinjati one projekte koji se tiču renovacije i uređenja doma.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Puno toga možete ostvariti ali samo ako ne dozvolite da vas uspori osoba koja vas je u prošlosti već pokušala iskoristiti ili prikazati u pogrešnom svjetlu. Ostanite vjerni svojim ciljevima a ako vam i ostane slobodnog vremena, uložite ga u stvari koje volite raditi a povezane su uz privatni život. U ljubavi očekujte iznenađenje.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dio vas će se danas suočiti sa financijskim poteškoćama koje su zapravo izazvane dešavanjima na ljubavnom polju. Iako ćete se sigurno zbog toga zabrinuti, potražite pomoć u krugu prijatelja da bi shvatili kako ništa nije onako loše kakvim se čini. Ukoliko netko vas zamoli za pomoć, razmislite o kreativnim načinima a ne novcu.

LAV (22.07. – 22.08.)
U privatnom životu možete očekivati dosta nesigurnosti. Ukoliko danas planirate porazgovarati o temi za koju znate da nekome stvara nelagodu ili predstavlja nešto previše osjetljivo, pažljivo birajte riječi i odaberite pravi trenutak. Slušajte umjesto da vodite taj razgovor jer što više toga čujete, bolje ćete razumjeti što napraviti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte se previše predomišljati jer bi mogli zbuniti ostale, posebno ako danas radite u timu ili se od vas očekuje da odredite pravila rada. Koncentrirajte se na istraživanje i konkretna djela, nemojte previše slušati ono što ljudi oko vas govore. Mnogi će pronaći izazov na poslovnom putovanju ili kroz poruke saradnika.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas će se sve svoditi na vas i vaše potrebe. Nemojte se osjećati krivima ako sebi želite priuštiti nešto što volite ali inače na to ne trošite novac ili ako želite provesti većinu dana sa prijateljima. Ideje koje usput dobijete nemojte podcjenjivati nego ih razradite i slobodno prodiskutirajte sa osobama kojima vjerujete.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako postoji problem koji vas muči a za koji nikako ne možete pronaći rješenje, pokušajte se od njega mentalno što više udaljiti. Čim preusmjerite misli na nešto drugo, shvatit ćete kako se prava odluka odnosi na nešto što vam je sve vrijeme nadohvat ruke. Danas nemojte računati na pomoć osoba koje su vam prije pomagale.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Vremena se mijenjaju a sve će biti u redu uz uvjet da naučite promjene prihvaćati kao nešto normalno i potrebno. Puno će toga ovisiti o vašem stavu, budite stoga optimistični, posebno ako želite neke stvari korigirati ili navesti druge na to da saslušaju vaše ideje. U ljubavi nemojte previše naglašavati svoje emocije.

JARAC (22.12.-20.01.)
Prije nego što odlučite proslaviti, potrudite se da druga strana sve stavi na papir. Nemojte žuriti sa odlukama, posebno ako imate dilemu. Netko će od poslovnih suradnika rado sa vama podijeliti intrigantnu ideju ali vam istovremeno neće dozvoliti da se ozbiljnije uključite u projekt. Osoba koja vas voli danas će vas i podržati.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Danas nećete biti objektivni pa ćete tako prilično nejasno shvaćati dešavanja i osobe koje će vam pokušavati pojasniti nešto novo ili inovativno. Nemojte ništa zaključivati unaprijed niti donositi impulzivne odluke. Nećete dobro proći ni ako se udaljite od briga tako što ćete pretjerano uživati u stvarima koje si ne možete priuštiti.

RIBE (20.02.-20.03.)
Imat ćete dojam da vas mentalno blokira upravo ona osoba koja ima jak autoritet. Imajte na umu vlastite prednosti i nemojte se bojati nekoga samo zato što ima titulu ili moć. Vjerujte u svoje ideje i planove, posebno ako želite veću podršku ili resurse koje ne možete dobiti sami. Fokusirajte se na ljubav, novac i promjene, prenosi tarot-horoskop.