Dnevni horoskop: Danas se bavite sitnijim financijskim analizama

OVAN (21.03.-20.04.)

Jako ćete se truditi biti ljubazni i uslužni prema partneru. Na taj ćete način ublažiti malu distancu u vašem odnosu. Pred vama je iskušenje financijskog muljanja zbog neiskusnih ili mladih saradnika ili zbog neke zabave.

BIK (21.04.-20.05.)

Ako ste u vezi, vaš međusobni odnos će se poboljšavati. Ako ste još sami, izlazite van, jer ćete biti primijećeni. Što se tiče karijere, napreduju intelektualni i kreativni poslovi, ali i oni koji se rade u miru i tišini. Tu ćete dati sve od sebe.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Partner bi se danas mogao naći blago povrijeđen vašim naglim istupom. Zato se kontrolirajte da ne uprskate inače solidan odnos. Moguće je da ćete se zateći u iskušenju nelegalne financijske transakcije. Pazite što vam nude ili obratno.

RAK (21.06.-20.07.)

Šalama, doskočicama, sitnim provokacijama i sličnim vi ćete spašavati nesporazume sitnijeg tipa u vezi. Vaši nadređeni danas će vas zbunjivati svojom osjetljivošću. Pazite da vam ne nađu greške u detaljima.

LAV (21.07.-21.08.)

Veseli ste što se vaš ljubavni život poboljšava, ali još nije kraj malim provokacijama. Budite na oprezu zbog njih. Ako se danas otvoreno suprotstavite šefu, izgubit ćete i osjećat ćete se poput malog miša. Zato nemojte.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Moguće je da će uslijediti poziv za posjetu iz vaše obitelji iz koje potičete, a gdje ćete povesti i voljenu osobu. Kolege na poslu sve vas više cijene i uvažavaju, pa na tome gradite svoje novonastalo povjerenje.

VAGA (23.09.-22.10.)

Uspjet ćete udovoljiti svakoj želji voljene osobe. Vaša ljubaznost kao da nema kraja. U njoj i pretjerujte. Ne trebate brinuti, jer se situacija za vas odvija dobro. Danas se bavite sitnijim financijskim analizama.

ŠKORPIJA(23.10.-22.11.)

Budite podrška svojoj najdražoj osobi jer ona to od vas očekuje, a to i zaslužuje. Tako ćete unaprijediti svoj odnos. Danas je dan u kom će se odlično razvijati svi poslovi koji se rade s ljudima. Ne trebate puno pričati, stvari će ići same od sebe.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Na zanimljivom mjestu gdje ćete izaći mogli biste zračiti poput hipnotizirajućeg magneta. Svi će pasti na vas. Možda sanjate neki drugi posao ili drugog šefa, ali to je samo san. Budite ovdje i sada i tako ćete proći najbolje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas biste mogli pomiješati sve svoje ljubavne ideale s maštom. Rezultat će biti podložnost i onim osobama koje vas inače ne privlače. Ključ uspjeha na poslu za vas danas se nalazi u suradnji s drugima. Pustite njima da se malo više angažiraju.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Osjećate da vaša najdraža osobe ima povećane emotivne apetite i pokušavate je zadovoljiti pažnjom i nježnošću. Neće se događati ništa posebno novo na poslu. Čak biste se mogli malo dosađivati. Sve teče standardno.

RIBE (20.02.-20.03.)

Dobit ćete pjesničku inspiraciju i izraziti ljubav na neobičan način. Ipak, sve će to biti u konačnici dobro prihvaćeno. Razmatrat će se mogućnost jedne poslovne suradnje ili putovanja za koje još nije jasno da li bi bilo povoljno ili ne.

Izvor: ehoroskop.net